29. listopadu 2013

TW No. 1 Spikes

Ahoj:) Dnes jsem si vybrala svůj zlatý "ježkovský" náhrdelník jak mu říkám. Protože je zlatý on, vybrala jsem k němu i další doplňky se zlatými detaily. Dneska venku naštěstí není tak velká zima jako včera a předevčírem. Dneska se opět chystám na vánoční trhy a na horkou čokoládu s kamarádkou a asi vezmu na výlet i svůj foťák a vyfotím vám stromeček :D Na trzích, které jsem si prošla zatím jen rychlostí světla, jsem postřehla pár opravdu pěkných věcí, které bych ráda dala vyvoleným k Vánocům, takže si to dnes opravdu hodlám užít. Máte vy rádi vánoční trhy a jezdíte se koukat na vánoční trhy do jiných měst, popřípadě i jiných zemí? Já bych chtěla vidět ty Vídeňské, ale kvůli škole je asi nestihnu:( A už víte co si přejete od Ježíška?
 
Mějte hezký víkend:)
 
EN: Hi, I´m wearing my gold "hadgehog" necklace today. I added some other golden detailed accessories. There is fortunately not so cold outside like it was yesterday. I´m gonna go to christmas market again, becouse I like it and I´m meeting with my friend there:) I would love to buy there some little christmas presents and just enjoy it there with cup of hot chocolate. Do you like christmas markets and have you ever visited some christmas markets abroad? I would love to see christmas market in Vienna, but I don´t have time this year because of school:( And what are your christmas wishes?
 
Have a nice weekend:)

 






Necklace: Ebay
 
Coat, jumper: Lindex
Bag: Primark
Pants: H&M
Shoes: Gate


5 komentářů :

  1. Jako ty máš řetízek, tak já měla náramek, ale strašně brzy mi z něj „olezla" ta zlatá barva! :/ Jinak outfit se mi líbí, akorát bych vyměnila boty. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Topánky nie sú úplne podľa môjho gusta ( no koľko ľudí, toľko chuti )
    Inak sa mi páči tento outfit - vybíjané milujem
    a celkovo si myslím, že sa ti to hodí ( hlavne červený svetrík) :3
    PS Ja by som chcela ísť na vianočné trhy do Prahy :3 ááh .... Samozrejme že viem čo chcem, len je toho nekonečne veľa :(

    OdpovědětVymazat
  3. Nejdou mi odpovědi tak musím takhle Evi: děkuji, já mám i ten náramek, a taky se myslím, že by z něj ta barva za chvíli sleze, přecejenom je to z Asie za pár korun :D
    Jane: děkuju, do Prahy se určitě podívej, trhy jsou tam pěkné:)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji :) Já jsem na svetrech téměř závislá :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3