19. července 2014

Summer cinema


Hi, hey, hello. I was in a summer cinema last night and it was magaical again. I like to going there beause of the atmosphere. Thay play some old movies you usually can´t see in cinema anymore or they don´t play them in TV much often. Yesterday it was Czech musical film from 70´s and I love how they made this film. There are some lyrical moments where they sing beautiful songs or shoot with guittars and the story is recorded in an amphitheater and other moments with real guns, buildings etc... You sit in a garden and watch the movie on a screen. You can buy popcorn, sausage, traditional limonade or yummi ice cream and sit with other enthusiasts who sing all those songs with actors and also with you :) It was very very hot yesterday so I decided to wear a little black dress with my vintage looking loafers and neon green bag :)

Ahojky. Včera jsem šla do letního kina, kam chodím moc ráda a opět jsem z toho byla nadšená. Miluju tu atmosféru, kdy přijdete ještě za světla v půl desátý večer, koupíte si levný lístek, sednete na obyčejnou lavici na zahradě s pár dalšími nadšenci, koupíte si popcorn, párek, limču nebo zmrzlinu když chcete, necháte se obletovat komárama :D a koukáte se na film na plátně, který je menší než v klasickém kině, ale stále dostačující :) Včera hráli Baladu pro banditu a já jsem si to hrozně užívala, potichu jsem si zpívala s herci (asi jako většina z nás :D) a pak jsme šli v 11 večer pěšky lesíkem domů :D No už se těším, až tam zase bude nějaký zajímavý film a já se spontánně rozhodu v ten den, že na něj půjdu :) Jinak včera bylo neskutečný vedro, takže jsem na sebe hodila obyčejný malý černý a aby to nebylo tak fádní, přidala jsem mokasíny a neonově zelenou kabelku (a s sebou teplej svetr, protože večer je fakt kosa)!


Dress: H&M
Bag: NY
Shoes: New Look
Bracelet: Primark

2 komentáře :

  1. pekné šaty, čierne, jednoduché, veľmi ti svedčia :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji :) Hledat ty správné malé černé může být dost náročné a i mě to zabralo dost času, no prak jsem jednou přišla do H&M a tam měli tyhle asi za 250 Kč, no nekup je :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3