4. srpna 2014

TW No.2 Out of my comfort zone! Day 1

Hi everyone. I have started my second thematic week which is about making step out of my comfort zone. I think you can´t know my style well because I don´t post outfit post  long enough and not everyday (even if I try!). Therefore I schould tell you a bit more about my style.
It is difficult for me to find good fitting pants or jeans because of my long legs, big butt and slim waist but in a recent time, when high wasted pants arrived in our stores same as other elastic panst I´ve bought a lot of them. They fit me well look great and I feel pretty and comfortable in it. Other thing I love is retro and vintage styled shirts and tops. I love collars, ancient prints, embroidery, lace etc. I usually buy them in a white color so my closet is black and white. Next stuff I can´t live without are jumpers. I wear them really often all year long and buy new again and again! I also like wearing dresses this year!
So this is my style in a few words. I promised I won´t show my high waist this week and that I won´t wear my black coat from H&M. I hope you´ll like my look today.
Have a nice day!

Ahoj, dnes mám pro vás první den z pro mě poměrně těžké "challenge". Ano, pustila jsem se do svého druhého tematického týdnu. Ten první byl o náhrdelnících, tento bude o překročení mé komfortní zóny v oblékání. Vzhledem k tomu, že nepřispívám outfitové články moc dlouho, bych vám možná měla o svém stylu napsat alespoň pár vět.
Pro mě bylo vždycky těžké sehnat padnoucí džíny a kalhoty. Mám celkem dlouhé nohy, větší pozadí a kontrastně k tomu úzký pas. Kdybych měla ještě velká prsa, tak by to byla nádherná postava tvaru přesýpacích hodin, možná něco jako Marilyn Monroe, ale není :D Už jsem se s tím nějak smířila, ale se sháněním kalhot mám problémy pořád. Když se ale objevily kalhoty s vysokým pasem, disco pants, našla jsem v nich nečekaný poklad. Od té doby nenosím prakticky nic jiného, protože mi skvěle padnou, vypadají dobře a já se v nich cítím úžasně! Taky miluju halenky v retro nebo vintage stylu, jak to má límeček, starodávný vzor či výšivku a je to bílé, tak to obvykle najdete u mě ve skříni. Poté je nosím se svými vypasovanými kalhotami, pěkně zastrčené tak, aby ukázaly vysoký pas, ale zakryly mé pozadí. V neposlední řadě, ale určitě ne na posledním místě jsou v mém případě svetry. Nedokážu jim odolat a stále si kupuji nové, nosím je dost často přes celý rok a nedám na ně dopustit!
Toto jsou složky, ze kterých se obvykle skládá můj outfit. V minulém článku jsem slíbila, že se pokusím vykročit z mé komfortní zóny, nebudu ukazovat zvýšený pas a neobleču si můj černý kabát z H&M. V dnešním článku se můžete podívat, jak jsem se s tím dnes poprala. Doufám, že se vám bude outfit líbit, a že se mi nadále povede.
Mějte se hezky:)








OMG it is complete H&M look except the little bracelte which is from primark!

3 komentáře :

  1. Ty že máš větší pozadí? Haha..kde :D
    Ale jinak musím přiznat, že mám dost podobný problém..sehnat kalhoty není lehké:) Mám sice celkem vosí pas, ale ty stehna a zadek mi to dost znesnadňují :D občas si připadám jak Kim Kardashian (až na ty prsa) :D
    Btw: Chválím rtěnku! hrozně ti tyto výrazné rty sluší:) skvěle doplňují tvůj styl oblíkání a kontrastují s barvou vlasů:)
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  2. Možná to pozadí umím skrýt pěkně do pozadí :D Děkuji moc za pochvalu, moc mě to těší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to super:-) Ta halenka s tím svetrem se mi líbí zkombinované:-)) Moc ti to sluší:-)

    Jinak jsem se přidala do čtenářů a byla bych moc ráda, kdyby ses u mě na blogu taky stala jako pravidelný čtenář:-)
    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3