10. prosince 2014

Home decor & interior inspiration No. 7 Christmas edition

 Krásné středeční ráno, jak se dnes máte? Jakou každou druhou středu v měsíci jsem si pro vás připravila HD&II a jelikož se blíží Vánoce (ano, ano, ano!) tak nás dnes čeká vánoční edice. Snažila jsem se najít pěkné tipy na inspiraci, malé dekorace a fotky, které nabuzují tu správnou atmosféru. Je pravda, že hodně obrázků (především těch ze zahraničí) mi připadají dost přeplácané a až moc americké, ale nakonec se mi (snad) podařilo najít hezký výběr adekvátních dekorací. Takže si udělejte dobrou horkou čokoládu co vidíte na horním obrázku a v klidu si přečtěte celý článek :)


Tahle srdíčka se mi moc líbí, jsou malá, decentní a červená. Snadno si je můžete vyrobit sami, udělat z nich takové ty vonné sáčky, dekorace na okdno nebo ozdobu na stromeček :)

 Pokud vás už omrzel každoročně stejný výber balících papírů, popusťte uzdu své tvořivosti i fantazie. Stačí vám obyčejný papír a pár barevných lepiček, stužek a vlastnoručně vyrobených jmenovek. Moc se mi líbí ta jednoduchost a osobitost, kterou do zabalení dárků můžete vložit. A pokud jste skutenčně tvořiví, zkuste se pustit i do handmade dárků, zkusit můžete bonbony a jiné jedlé dárky, dekorace, ručně pletené cokoliv, a tak dále...


 Na závěr jsem vybrala ještě pár dekorací, které si ostatně taky můžete vyrobit. Opět jsou velmi jednoduché, ale pěkné. Navíc využívají přírodní materiály (nemusíme mít všechno z plastu a chemických barev že?)

Jak zdobíte o vánocích vy a do jakých barev výzdobu ladíte? Máte to každý rok stejně, nebo to obměňujete? Budu moc ráda za vaše komentáře. Doufám, že se vám článek líbil a přeji vám moc pěkný den :)

PS: nezapomeňte otevřít další okénko v adventním kalendáři :) (já teda nezapomenu nikdy :D)

14 komentářů :

  1. Moc krásná dekorace :) Já zatím bydlím s rodičema a máme tu výzdobu teda skoro pořád stejnou, ale někdy něco přibyde, když Julis vyrábí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, u nás je to víceméně taky tak :D Ale jednou třeba..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná inspirace. To balení dárků, minulý rok jsem podobně balil společně s větvičkou ^_^, mám to myslím někde na insta =D.
    PS: Já na ta okénka zapomínám pořád.. :3

    Tak krásný a pohodový den,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsi šikovný, mně se to moc líbí, ale na druhou stranu mi je pak těch stromečků líto a vybaví se mi Phoebe z přátel :D

    OdpovědětVymazat
  5. tá čokoláda alebo káva, super :3
    www.gummybuam.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Ty dekorace jsou krásné ! horkou čokoládu miluju! www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ja myslím, že si našla veľmi krásne inšpirácie, nič preplácané…len tá mňam mňam horúca čokoláda z prvej foto…neviem z nej oči spustiť… :D

    Basha

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezké dekorace, já si vždycky řeknu, že budu vyrábět, ale nakonec se k tomu nikdy nedostanu (neseženu si žádný materiál, není čas a spousta dalších výmluv :D) No, snad jednou :))

    Ráda bych vás všechny pozvala ke mě na blog na adventní giveaway:)
    odkaz tady: Pieces of FRECKLED style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. vyzera to super,tu kavu (cokoladu?:d) by som si hned dala:3 inak mas super blog,potesila by ma tvoja navsteva na tom mojom:-) http://victoriaurmin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. jééj tie sú krásne a aj jednoduché na vyrobenie :)

    ♥Kflori's world

    OdpovědětVymazat
  11. Asi potřebuji horkou čokoládu s hromadou šlehačky!

    OdpovědětVymazat
  12. Já asi taky :D Už mi z toho učení hrabe, tak bych doplnila trochu energie :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3