30. března 2015

Blue mood

Dobré pondělní ráno! Jak jste si užili víkend a vlastně celý minulý týden? Já jsem v úterý byla s Káťou na filmu Cukr blog v rámci festivalu Jeden svět. Bylo to opravdu zajímavé, trochu mi to otevřelo oči a taky mě to vyděsilo. Vydržela jsem pak bez cukru až do soboty a ráda bych v tom pokračovala, tak snad se mi postupně podaří vyškrtnout ten bílý "jed" ze svého života co nejvíc to půjde. Taky jsem si koupila Chia semínka a po 3 pokusech se mi konečně podařilo najít ten správný recpet (poměr) a připravit Chia puding. Myslím, že chia se stanou oblíbenou součástí mého jídelníčku, co vy máte s Chia semínky zkušenost?


Jinak jsem byla o víkendu hrozně šikovná, shodila jsem půl poličky ve špajzu a rozbila při tom víčko od datlového sirupu (=nepříjemné lepkavé překvapení na podlaze), praštila jsem se do hlavy při ochutnávání chia semínek, která si plavala v mléce a ne a ne naboptnat, včera ráno mi spadl ovladač :D) Říkám si, jestli je na světě ještě někdo takový tele jako já a že se nejspíš nevdám :D

A ještě pár slov k outfitu. Fotily jsme ho s Verunkou minulou neděli a popravdě jsme u toho dost mrzly. Pak jsme se ale ohřály ve Svatováclavském pivovaru a pořádně si nacpaly pupky dobrým jídlem a bylo nám zase hej. Šaty jsem si koupila v H&M, miluju jejich šedesátkovskost, barvu, vzor a střih. Jsou naprosto ideální na jaro, podzim i zimu, protože jsou ze silnějšího materiálnu (trochu jako slaboulinká mikina). V H&M byste je ještě měli najít kdybyste o ně měli zájem a když se zaregistrujete na H&Mkových stránkách, tak ještě dostanete 25% slevu, já jsem ji využila. Zbytek outfitu už asi znáte a tak se kochejte fotkami.











I was wearing: Coat, sunglasses: Camaïeu  /  dress: H&M  /  bag: Primark  /  shoes: Deichmann

23 komentářů :

  1. Ty Conversky skvěle celý outfit odlehčují.

    Chia semínka jsem taky nedávno vyzkoušel a dobrý..jen asi teda ne každý den, přejedl bych se toho..

    Tak prima týden =)
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. :D tak to věřím, původně jsem myslela že mi moc chutnat nebudou, ale po té co jsem si z nich udělala čokoládový pudink jsem jim absolutně propadla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabát je super! A chia semínka chci právě taky zkusit, ale ještě jsem se k tomu nedokopala! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt skvělej outfit, Luci :) Já si chia házím jen tak do vody s citronem, na puding bych si asi ještě netroufla :D

    OdpovědětVymazat
  5. pekný outfit :) páči sa mi prepojenie šiat s teniskami :) milujem tú kombináciu! :D
    chia semienka mám aj ja doma, len neviem s čím si ich mám dať :D
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  6. Chia semínka už jím asi tak půl roku a super, ráno si je vždycky přidávám do kaše, zatím jsem si puding udělala jen jednou, ale příště bych taky musela dát více semínek.
    A k outfitu - moc Ti to sluší, líbí se mi kabát, kabelka a lak na nehtech :)

    OdpovědětVymazat
  7. No konecne, byla jsem moc zvedava, jak ty fotky dopadly! Moc ti to sluselo, nevedela jsem nad cim achat vice, zda nad kabatkem ci saty ;-) A ta Chia seminka jsi kupovala v Ol? Taky se na ne chystam, budu si o nich muset neco precist.

    A ten film zni zajímavě, to to bylo opravdu tak drsne? Ja vseobecne nesladim a i doma radeji pouzivam med ci v pripade nutnosti třtinový cukr. Ale obcasny dort si neodepru :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Moc děkuji za pochvaly :) Pudinku z chia semínek bych se nebránila, je fakt dobrej. Až si nastuduju víc receptů tak možná i napíšu článek a ty semínka jsem kupovala v Praze na hlaváku, ale měly by se dát sehnat i v Ol, popřípadě na netu za mnohem lepší cenu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Moc ti to sluší, ty šaty jsou vážně bombový! :-)
    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, Luci! Fotky jsou moc krásné. Hrozně ti to sluší :))) Takový šatičkový styl se mi na tobě moc líbí.)
    Vydržet bez sladkého od úterý do soboty je obdivuhodné :D máš můj velký obdiv, ale to ty už víš:))

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  11. Tvoj outfit sa mi veľmi páči, hlavne ten kabát je úplne úžasný :D

    OdpovědětVymazat
  12. Úsmev ti veľmi svedčí! Si krásna <3
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  13. Veľmi pekná kombinácia :) Zvyčajne šesťdesiatky nemusím, ale tento vzor je vážne krásny. Mne by strih asi nepristal, ale tebe pristane veľmi :) A nevieš prosím ťa, či je zľava na stránke H&M aj na iné šaty alebo len tieto? Ešte nie som zaregistrovaná... :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  14. Jé děkuji :) Ta sleva je 25% na cokoliv co si vybereš ty sama (nejsem si teda jistá už zlevněným zbožím, ale na nezlevněné by to mělo platit na celý sortiment), ty podmínky by tam samozřejmě měly být napsané :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty šaty jsou krásné a moc ti sluší! :)

    www.evansonthetop.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Outfit za nás naprostá bomba!! Jen bychom volily spíš místo converse nějaké lodičky v tělové barvě ale myslím, že to je jen o stylu každého ;-) Jinak ty šaty jsou vážně peckový a moc Ti sluší! To sako je božíí <3

    NARA (Natálie a kláRA) blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Jé moc děkuji. S lodičkami v trochu elegantnějším ladění by to určitě taky vypadalo skvěle, s těmi šaty sedají dělat zázraky :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3