16. června 2015

Lady like

DSC_8941

Ahoj! Asi po tisíci letech jsem konečně zase volná, všechny povinnosti zmizely, s nimi i nedostatek času a únava! Od posledního příspěvku se toho stalo hrozně moc a i tyhle fotky už jsou trochu starší, ale to sand nevadí, myslím že outfit je nositelný i v tomhle počasí.

Co se všechno seběhlo? No především asi zkoušky, zkoušky a zkoušky. Letos to teda bylo něco. Ne že by těch zkoušek bylo tak moc, spíš jsme měli poměrně nezáživné předměty a to se pak na něco učte že! Do toho jsem si potřebovala přestěhovat prakticky všechny věci z Olomouce do Liberce. Jej ta Olomouc mi ale chybí! Teď jsem ve fázi praní a úklidu a počítám, že asi ještě tak týden budu :D Další zásadní věcí je to, že jsem kromě pár iluzí ztratila ještě 3 kila, která se rovnají asi 9 centimetrům v pase!
Vím, že většina z vás by měla radost, ale mě jsou teď moje oblíbený džíny a spousta dalších věcí velká, co teď asi budu nosit? No a poslední novinka z mého života, o které asi ještě napíšu samostatný článek, je víkendový kurz jógy na kterém jsem byla. Jsem hrozně šťastná že jsem tam mohla jet a zkusit si to. Myslím, že mě to posunulo zase o kousek dál v pohledu sama na sebe, na své tělo a životní styl a další takové věci. Fakt to byla pecka a těším se až vám o tom napíšu. A ještě jsem zapomněla na běhání. Konečně zase běhám!

To je asi pro dnešek o mě všechno, zbytek si nechám na další články. K outfitu snad jen že se mi líbí tahle lehce elegantní linie. Lodičky, veliké náušnice, ale pořád si držím svoje disco pants. A vlnky ve vlasech? Miluju je, ale ne vždy je čas se k nim dopracovat :)

Přeji Vám hezký den a zase příště :) Papa
DSC_8998

DSC_8968

DSC_8967

DSC_8960

DSC_8953

DSC_8947

DSC_8961

I was wearing: Top: Pull&Bear  /  pants, heels, earrings: H&M  /  bag: Zara

10 komentářů :

  1. Skvělý, že jsi zkoušky úspěšně zvládla..a za ty tři kila a 9 cm v pase bych dal půl království =D. Teď před dovolenou..tiše závidím, i když ty si myslíš, že není co =D.
    Pěkný outfit, lehký, letní, šik kabelka ve skvělé babyblue barvě =)

    Tak krásnej den,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Gratulace ke zkouškám, také už mám za sebou! Pěkný outfit, kalhoty nejsou můj šálek kávy, ale tobě to sekne!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to luci slušelo, ta modrá ti skvěle sedí a podpatky by jsi měla nosit více. Jen kam, že?

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji Veru:) Přesně, nosila bych podpatky ale není moc kam :D

    OdpovědětVymazat
  5. se máš, že jsi zhubla, také bych brala :))
    Jinak moc ti to sluší :)

    www.somethingbykatep.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší a ta kabelka je úplně skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná kabelka, lodičky i velké náušnice :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3