5. srpna 2015

Home decor & Interior inspiration No. 13

     Dobré středeční ráno! Hip hip hurá, moje pozastavená rubrika Home decor & Interior inspiration je konečně zpátky, to máte radost co? Než začnu s něčím jiným, řekněte mi jak přežíváte tohle vedro? Předevčírem se dalo ještě opalovat, ale včera už to bylo peklo a dneska má být snad ještě hůř! To je taky jeden ze dvou důvodů, proč v pondělí nebyl outfitový článek. Tím druhým je onemocní mé dvorní (a taky jediné :D) liberecké fotografky. No na příští týden už se snad zadaří!

     No a když už tedy zažíváme návrat této mojí oblíbené rubriky, tak by nebylo od věci napsat aspoň pár vět k věci (to je ale čeština co?). Nechtěla jsem sem jen naházet pár random fotek co jsem si připíchla na Pinterestu, a tak jsem se snažila vybrat fotky trochu tématicky. Zvolila jsem barevný akcent, nebo nějaký výraznější (barevný) prvek dominující interiéru. Já osobně mám ráda jednoduchost, čisté linie, minimalismus, ale také kontrasty. Vždycky chci aby to bylo oživené, zajímavé a nevšední, a to ať už se jedná o interiér, hudbu, outfity či cokoliv dalšího. Tak co myslíte, podařilo se mi toho dosáhnout? A jak se vám osobně tyhle interiéry líbí? :)






Pictures from Pinterest

7 komentářů :

  1. Moc pěkné inspo jsi vybrala.. nejvíc je mému srdci nejblíž hned první obrázek =) A kontrasty jsou super!! Však jsem o tom psal ;)

    A jinak vedra..no dost blbě..v kanceláři blbne klima, takže odpoledne máme uvnitř okolo 32 stupňů..a nějaké opalování přes týden nepřichází v úvahu..končím v šest a to už toho moc nenaopaluju =(..a jestli je to peklo, tak si najdi strom a lehni pod něj =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji :) Sakra, tu kancelář ti teda nezávidím :D

    OdpovědětVymazat
  3. nice blog!!!now i follow you on bloglovin,facebook and pinterest ,i hope you follow me too!!!kiss

    OdpovědětVymazat
  4. Podobnú sedačku ako je na prvej foto sme mali dlho vybranú do nášho bytu... Ale, keďže z času na čas niekto u nás prespí, volili sme praktickejšiu variantu z ikea... No raz budeme mať presne takú "retro" na drevených nožkach! :)

    Patrik
    Veľká narodeninová Giveaway!

    OdpovědětVymazat
  5. super inšpirácia :) v poslednom čase sa mi veľmi páčia svetlé farby a obyčajné biele steny :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Super inspirace,to puntíkaté křeslo je boží ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji, to křesílko je skvělý :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3