26. srpna 2016

Back to school outfit idea

IMG_0498
Dobré páteční ráno. Ano už zase pátek a pro některé předposlední prázdninový. Jak praví jedna z hlášek Zlatoslava Lockharta "čas hrozně letí, když se člověk dobře baví". A má pravdu. Živě si pamatuju, jak jsem se šíleně těšila až budu mít státnice za sebou,  budu si užívat volno a nemohla jsem se dočkat a teď je to volno skoro pryč. No ale konec něčeho znamená začátek něčeho jiného, a i když jde o školu, jistě se dá najít i na tomto začátku něco pozitivního. Protože spostu z vás také čeká začátek nového školního roku, rozhodla jsem se, že připravím pár back to school článků. Jako první jsem si připravila tenhle outfit.
Jelikož rána už bývají chladná a počasí se bude blížit k podzimním dnům, rozhodla jsem se pro, pokud možno, co nejuniverzálnější outfit jak do počasí tak i po stránce stylu. Zajímavějším prvkem je pruhovaná košile. Taková košile je elegantní a rozhodně nikoho neurazí, je zajímavá, ale zárověň se dá dobře kombinovat. Protože je ráno chladno, přehodila jsem přes košili lehkou černou vestu. Vesta je za prvé ještě celkem trendy kousek, za druhé ráno zahřeje a odpoledne při sluníčku se pohodlně vejde do kabelky. Zbytek outfitu tvoří klasické džíny, které nosím běžně. Velká kabelka, do které vměstnám všechno potřebné jako třeba deštník a svačinu (někdy i oběd) a pití. Boty už jsou více podzimní, opět poměrně univerzální a na podpatku, na kterém se nezabiju.
Pokud bude tepleji, stačí vyměnit džíny za šortky a boty za baleríny. V chladnější počasí naopak jen přidáte svetr, nebo za něj vyměníte vestu, můžete také přes vestu přehodit ještě slabý kabátek (jako mám já na poslední fotce). Kdyby bylo chladněji a zataženo, můžete vyměnit brýle za klobouk a voila, další elegantní outfit je na světě.

IMG_0488

IMG_0484

IMG_0526

IMG_0478

IMG_0434

IMG_0444

IMG_0507

A tady je poslední speciální fotka pro mého Vikinga, který nesnáší moji vestu a jeho podmínkou pro to, aby mě vyfotil bylo, že si aspoň na jednu fotku vezmu tenhle kabátek a publikuju ji na blogu se vzkazem  jenom pro něj. Tak tady ji máš srdíčko:-*!
IMG_0533
I was wearing: Shirt: Lindex  /  vest: F&F  /  pants, shoes, coat: H&M  /  bag: C&A  /  bracelet: Pandora


4 komentáře :

  1. Nádherný!!! Košile i vesta jsou naprosto top. Těším se na další outfity! A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    GIVEAWAY O LUXUSNÍ NÁRAMKY | BLOND SITE

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3