23. prosince 2013

TW No. 2: Christmas!


Ahoj! Věřte nevěřte, ale opravdu se kaju za svou blogovou nečinnost. Začala když jsem z ničeho nic onemocněla a pokračuje kvůli prvnímu zkouškovému v mém životě a opravdu bych radši psala každý den 3 outfitové články než se učila, ale bohužel to nejde...
Aby to tady přeci jen nezůstalo až do soudného dne bez příspěvku, rozhodla jsem se, že udělám další tématický týden a na konci prosince není nic příhodnějšího než Vánoce! Začínáme zítra, aby to bylo poetické!
A propos přeji vám všem ty nejkrásnější Vánoce na světě, splněná přání, čas strávený se všemi, které milujete, chutné cukroví od maminek, babiček a tetiček, klid, mír a pohodu.

EN: Hi, believe me or not but I´m really sorry for no posting. It started when I got sick and it has continued because of exams! I have to learn a lot and I don´t like it at all.
I really want keep this blog updated so I decided to do another Thematic week and it is no better theme than Christmas in the end of December, is it? It will start tomorrow.
A propos I wish you all merry Christmas full of love, sweeties from your mothers and grandmothers, lot of presents and other thing you want or love.

Žádné komentáře :

Okomentovat

Thank you for every single comment <3