8. června 2014

Back again with a little new in

Ahoj,
vím, že už je to dlouho co jsem se vám neozvala, ale měla jsem toho hodně ve škole. Naštěstí už mám téměř všechny zkoušky za sebou a tak teď můžu trávit čas u blogu a dalšími věcmi, které mě těší. Hrozně se už těším na léto, obzvláště na dovoleno v Chorvatsku a na Benátskou noc v červenci :) Žádné další konkrétní plány nemám, ale chci si užívat na zahradě s knížkou, ledovým čajem nebo kávou a prostě relaxovat. Chci strávit trochu víc času s rodinou, kamarády a činnostmi, které mám opravdu ráda, protože přes rok na to nemám tolik času. Taky bych se ráda naučila něco víc o fotografování a o psychologii, samozřejmě se plánuju věnovat  trochu víc blogu. Co si na léto plánujete vy?
Doufám, že se máte pěkně, a že tenhle článek vám náladu zvedne ještě o trochu víc :)

En: Hi guys
It´s been a long time since I posted my last article but I had a lot of things to do for school. Fortunatelly I´ve done most of the exams yet and now I can spend my time with blogging and other stuff I love. I´m so excited for summer, what are you going to do? I will go to Croatia in July and I also want to visit a music festival. I like to spend the other days in my garden with sunglasses on and a good book in my hands, drinking ice tee or coffee. I want to learn a bit more about photography and psychology during the summer, write my blog and just enjoy this lovely time of year with people and activities I love. What are you going to do?
I hope you are all doing well and that this post makes your day even better.

 First thing I want to show you are these Rimmel London "Lip Lacquers" which I really like. I´ve got them in shades 401 Aurora (the coral one) and 102 Nova (the pink one).
 




I bought all these stuf in sale in H&M

Žádné komentáře :

Okomentovat

Thank you for every single comment <3