25. června 2013

3 ways to wear



EN: It is still raining! I hate this weather because I can´t go out and do something interesting. I was bored and than I got an idea to do thist post - 3 ways to wear this bautiful new sweater which I bought yesterday. I just love it, it´s  in a light gray colour and it has little silver studs on shoulders. It´s warm and sooo soft. I´m quite getting obsessed with these type of sweaters, they look gorgeous and they´re easy to wear!
By the way,  what do you like to do (or just do) by rainy weather? I watch series or read books and drink hot chocolate or tea to it!

CZ: Ano, pořád prší! Nesnášim tohle počasí, protože  nemůžu jít ven a dělo něco zajímavějšího! Jak sem se tak nudila, dostala jsem nápad a to napsat tento článek - 3 způsoby jak nosit tuhle úžasnou novou mikinu, kterou jsem si včera koupila. Miluji ji! je světla šedá, na ramenou má malé stříbrné cvočky neboli studs, je teplá a tak měkoučká! Začínám být tímhle typem mikin posedlá, vypadají skvěle a dají se celkem lehce kombinovat.
Mimochodem, co za takového počasí děláte (rádi) vy? Já koukám na seriály nebo čtu knížky a u toho piju buď horkou čokoládu nebo čaj!


N. 1

 
First way I chose was to combine the sweater with simple little black dress, red statement necklace and my loafers with silver/gold details.
 
Napoprvé jsem mikinu zkombinovala s malými černými obyčejnými šaty, ohromným červeným náhrdelníkem a mými loafers, které mají zlato-stříbrný detail na špičce.
 




Sweater: Promod
Dress: H&M
Loafers: H&M
Necklace: Bijou Brigitte
 
 
N. 2
 
 

Second outfit! I added black leggins, light pink converse and my necklace with little roses
(how sweet)
 
Druhou možností je přidat černé legíny, růžové conversky a náhrdelním s malými růžičkami!
 

 
 
 
 
 
Leggins: H&M
Necklace: H&M
Shoes: Converse
 
 
N. 3
 
 
 ( :D my face :D )
 
Third way is probably my favourite one! I really like wearing tops with collars but without any sleeves and I have one like that under the sweater as you can see. Than  I picked silver "punk" necklace, black leggins (again) and my flats with silver studs!
 
Třetí look je pravděpodobně můj nejoblíbenější! Ráda nosím topy s límečky, ale bez rukávů a právě takový mám pod tou mikinou. K tomu jsem vybrala stříbrný "punkový" náhrdelník, černé baleríny se stříbrnými cvočky a opět černé legíny!
 
 

 



Top: Gate
Necklace: Ebay
Leggins: H&M
Shoes: H&M





Žádné komentáře :

Okomentovat

Thank you for every single comment <3