17. listopadu 2013

Hat and backpack

Ahoj. Dnes mám pro vás outfitovky:) Vzhledem k počasí a nízké přítomnosti kamarádů v Olomouci jsem rezignovala na focení venku a vzala jsem do ruky samospoušť! Dneska se chystám do kina, pokud se mi ozvou přátelé, se kterými jsem se na něm dohodla:D pokud ne tak strávím příjemné osamocené odpoledne v nákupáku, ale která holka nemá ráda obchoďák no ne? Prolezu slevy, nebo alespoň vytipuji pár věcí, které si ve slevách budu chtít koupit.
Co plánujete na zbytek neděle vy? Já ještě musím dodělat úkol, a pak už snad zbyde jen ta zábava a večer třeba knížka. Já právě čtu Římanku od Alberta Morivii. Co čtete vy? A čtete v tomhle počasí a obecně v zimě víc nebo míň než v létě? U mě je to možná paradoxní, ale já čtu raději v létě, pěkně venku na terase s domácím Mojitem a slunečníma brejlema na nose, to je asi můj druhý nejoblíbenější způsob opalování, první když nejsem u vody:)
Užijte si neděličku.
 
EN: Hi. I´ve got some outfit photos for you today. I decided to shoot these photos at the dormitory bymyself because of the weather and except that all my friends I´ve got here went home or they´ve got another plans.  Today. I want to go to cinema, if my friends write they´ll go with me and what movie do they want to see. If they don´t I just spend my afternoon alone in the shopping center, and so what.
What´s your plans for the rest of sunday? I have to write my homework and than I´ll have time for me so I think I´m gonna read a book by Alberto Moravia. Do you read something at the moment? And do you prefer reading in winter or in summer? I read more in summer, it is my favourite way of sunbathing when I´m not by a pool. I just sit at the balcony, drink home made Mojito and read.
Have a nice Sunday babes.
 









Hat and backpack: Gate
Blazer: Camaïeu
Top: H&M
Pants: New Look
Boots: Deichmann
Lipstick: Kate Moss (Rimmel) 09

4 komentáře :

  1. Ten klobuk to pekne ozvlastnil a paci sa mi aj tvoj top. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, ten top byl moc fajn úlovek ve slevách v H&M a klobouk nemám sice moc dlouho, ale zato ho mám moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
  3. pekné batožtek si aj ja musím zohnať! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já uvažuju, že si koupím ještě jeden větší, když se teď zase nosí a jsou taaak praktické :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3