25. listopadu 2013

TW No. 1: Silver pyramid necklace

Ahoj:) Dnes pro vás mám první tematický článek. Už na první fotce můžete vidět náhrdelník, který jsem si dnes vybrala. Je to stříbrný náhrdelník s pyramidami z Lindexu. Je to jeden z mála stříbrných náhrdelníků který mám, za to je ale můj opravdu oblíbený. Vzhledem k výraznosti náhrdelníku jsem pak chtěla udržet celý outfit takový čistý a jednoduchý. Výraznějším kouskem je kromě náhrdelníku i bílé sako, přesto je ale stále decentní. Opět mám na sobě oblíbené kalhoty s vysokým pase, moje druhé. Našla jsem je v bohužel v H&M takže za chvíli je bude mít asi každá druhá holka, ale budu doufat, že to tak  nebude:)
Doufám, že se vám první tematický článek bude líbit a přeji vám pěkný týden:)
 
EN: Hi, there is my first thematic post. You can see the necklace I chose today in the first Picture. It is a silver pyramid necklace from Lindex. I don´t have much silver necklaces, but this one is one of my favorites. I decided to complete my look in very simple way because the necklace is quite a statement piece. And as usually I wear high wasted pants (my second pair) which I unfortunately found in H&M, I just count minutes until everybody starts to wear them :( Time show us :D
I hope you like my first thematic post and I wish you week full of energy:) 


 
 

 

Necklace: Lindex
Top, pants: H&M
Boots: CCC shoes
Blazer: Reserved

2 komentáře :

  1. pekný outfit :) možno by tvojim fotkám dodalo šmrn, kebyže ideš fotiť niekde von alebo zvoliš nejaké zaujímavé pozadie :P ale to je len taká priateľská rada :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, já bych moc ráda fotila venku, ale tam už je strašná zima a je těžké sehnat někoho kdo by mě vyfotil :D ale budu se snažit :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3