22. listopadu 2013

Violet collar & golden details

 Ahoj. Tenhle Outfit jsem fotila včera a tu krásnou fialovou košili kterou vidíte jsem si koupila předevčírem. Můj šatník je poněkud monotónní co se barev týče, tedy skládá se převážně z černých, bílých a "pepř a sůl" kousků (jako je třeba ta mikina co vidíte) a proto jsem se rozhodla koupit si i něco barevného, navíc tartanový vzor teď zase letí jak se říká. K tomu jsem si vzala boty a kabelku se zlatými detaily. Ty boty jsou krásné a strašidelné, lidé mi je buď chválí, nebo mi radí koho s nimi nakopnout :D
Jinak včera jsem jela konečně po dlouhé době domů, byla jsem s našima v bazénu a bylo to moc fajn, pak jsme šli na večeři a já jsem si dala hamburger Americano, ale na hamburgery z Kojota v Liberci rozhodně neměl! Dneska se chystám upéct Soufflé, protože ho miluju a na kolejích se peče dost těžko! Dneska mám ještě v plánu zajít se podívat po vánočních dárcích a pak už nechám víkendový program jeho vlastnímu osudu a uvidím kam mě zavleče. Co máte v plánu vy? Něco určitého, nebo se taky necháte vést proudem?

Mějte se:)

EN: Hi. I present you this outfit, which I wore yesterday. I bought new shirt two days ago in violet collor and it has a tartan pattern which is very cool right now, isn´t it? So I had to do that :D because most of the pieces in my wardorobe are black, white or black&white (like my sweater) I need some colours and this shirt was in sale, so I bought it. I wore my new boots with golden details and golden detailed bag to it.
I went home yesterday finally and we went to a swimmingpool with my family which was very funny and I enjoyed it. After that we had a dinner in a restaurant. I ordered Hamburger Americano but it was not that tasty as burgers from Kojot restaurant in Liberec. Today I want to bake Souffl´because I love it and I can´t bake anything at the dormitory so I´m looking forward it. I´m going to shopping some christmas presents this afternoon and than I let my weekend plans float by itself. What are you going to do at the weekend? Do you have some plans or do you just let it be how it is?

Have a nice weekend:)


 





Shirt, bag: H&M
Shoes: Gate
Sweater: Promod
Pants: New Yorker
Watch: Zuzu (from TopTime)

3 komentáře :

Thank you for every single comment <3