16. ledna 2014

So busy, guilty and tired


 Milý čtenáříčkové! Ano jsem stále na živu a cítím se hrozně, že jsem tak dlouho nic nenapsala. Co se stalo? Škola, moje první zkouškové, prostě ležím v knížkách, skriptech a věřte, že lesy pláčou nad mou spotřebou papírů! Blogování mi opravdu chybí, můj blog je místo, kde si můžu odpočinout, být sama sebou, dělat co mě baví a být v kontaktu s dalšími lidmi. Po tak dlouhé době jsem se tedy rozhodla napsat aspoň malý článek. Nemám u sebe foťák, takže jsem použila mobil (a není to zrovna nejnovější model, tak buďte shovívaví prosím). Chci vám ukázat 2 věci co jsem si koupila a pár věcí, které mi teď chybí...
Doufám, že vám se vede líp než mě, mějte hezký den!

EN: Hi my dear readers. Yes, I´m still alive and I feel so guilty I didn´t write my blog. What happend? School. I am so busy because I have my first exams at university so I learn a lot! I miss blogging so much, my blog is place, where I can relax, do what I love, be in contact with other people I can be me! After long long time I decided to write a little post and show you 2 things I bought recently, show you some photos from summer, things I miss etc. I have my last exam on 10. Fabruary and after that I´m going to be a regular blogger! I promise to you and to myself!
Hope you´re doing well or just better than me, have a nice day!
 
 



New dress and heels from H&M
 
 
 Our cats!
 
Burger from Coyote restaurant in my home town!
 
This is present from hell! This is what am I doing right now. This is reason I can´t write my blog. 

4 komentáře :

  1. ta mačička je takaaaaaaaaa rozkošna :D a ja som tiež mala teraz namáhave obdobie :/ aj by som niečo napísala, ale mala som pocit že aj tak by to stálo za nič :/ držžim palce!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, doufám, že to tvoje namáhavé období rychle přejde, určitě něco napiš, budeš se pak cítit líp, děkuju! :)

    OdpovědětVymazat
  3. krásne topánky :) tiež by som si chcela zaobstarať podobné ale s vyšším opetkom :)

    http://victorys-diary.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, myslím, že podobné seženeš snad všude, černé lodičky jsou zkrátka klasika :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3