29. července 2014

Bluefying my closet!

 
Hello everybody. I was in Prague to visit my good friend and we walked around all shops in Prague (yes my feet hurt quite a lot :D). I saw so many beautiful pieces but fortunately didn´t buy much (I need to save some money). I absolutely love Topshop clothes - their selection of jeans, shoes and jewelry  is amazing and I also like their hats and another clothes but unfortunately it is too expensive for me.
I bought three tops today all in blue color. I need to say that I own a lot of basic pieces in black, white and grey and it makes my outfits very monotonous and not interesting so I decided to add a bit of colour. I think I´m doing quite well! I love blue right now. Therefor I have bought a few blue stuff in a recent time and I want to continue in it. I hope I move to another colors in a few months :D (I think bordeaux is perfekt for autumn!). Which is your favourite color?
Have a nice evening.

Ahoj. Dneska jsem jela za kamarádkou do Prahy a spolu jsme vyrazili na drobné nákupy. Naštěstí pro mojí peněženku jsem si toho nekoupila moc, za to ale vše v modré. V mém šatníku je totiž veliká spousta bílé, černé a šedé, ale barevné barvy nějak postrádám a tak jsem se před nějakým časem rozhodla, že se ubráním pokušení nad bílo-černo-šedými věcmi a pokusím se více koukat po barevných a díky bohu to funguje. Moje skříň se začíná pomalu vybarvovat:) No v budoucnu se doufám dopracuji i k jiným barvám než je modrá :D Myslím že bordeaux bude na podzim naprosto ideální.
Mějte se hezky a nezapomeňte do komentářů napsat, jaká je vaše nejoblíbenější a nejnošenější barva :)

 From top F&F, F&F, Pull and Bear


 From left H&M, Ebay, ASOS
 
Which piece is your fave?

8 komentářů :

  1. Moc pěkné! Upřímně spousta lidí to zazlévá,ale nejnosnější barva je prostě černá nebo bílá:D
    http://www.enarastyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji :) Já jsem se tedy nesetkala s tím, že by to hodně lidí zazlívalo, ale je to tak. Černá s bílou jsou asi nejčastější barvy a není se ani čemu divit. Mně osobně se líbí, když se pak k takovým základním kouskům přidá aspoň občas něco barevného, aby to nebylo fádní a pořád stejné, ale druhý extrém, tedy slečny které nosí neonově zelené kalhoty s oranžovým tričkem atp..to je snad ještě horší než černo-bílá..

    OdpovědětVymazat
  3. zamilovala jsem si ty očkaté šaty ♥

    Můj blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  4. perfektní vsechno !!!:)
    http://nathalisbreakfastclub.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji vám za komentáře, jsem ráda, že se vám můj výběr líbí :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3