23. července 2014

Festival essentials

 Hi! Benátská noc starst tomorrow and I count minutes! Therefore I have prepared this little post about my festival essentials for you. I didn´t take photos of everything I´m going to need because the list is too long and not every item on it is interessting or photogenic. If you want to see my festival essential just read more :)

Ahoj, tak už zítrá začíná Benátská a já pomalu odpočítávám minuty do jejího začátku! Proto pro vás dnes mám článek o pár festivalových nezbytnostech. Nefotila jsem samozřejmě všechno, protože na seznamu věcí na fesťák je veliká spousta věcí a ne všechny jsou zajímavé a fotogenické. Pokud tedy chcete vědět co si s sebou vezmu tak čtěte směla dál :)
 1. Boots will be necessary this year same as some raincoat.
1. letošní nezbytností budou dozajista holínky a pláštěnka.
 

 2. Floral head bands (all DIY)
2. květinové koruny, čelenky, gumičky..(všechno DIY)
 
 3. Sunnies
3. Sluneční brýle

 4. Something to make me beautiful.
4. Serepetičky, které mě udrží v "dobrém stavu".
 
What are your festival essential you need to have with you? Which festivals do you visit and which is your favourite? I would love to know so leave me a comment and have a nice day
 
Jaké jsou vaše festivalové nezbytnosti a radosti? Navštěvujete fesťáky? A jaký je váš nejoblíbenější? Piště do komentářů ať se můžu inspirovat a mějte se krásně :)


Žádné komentáře :

Okomentovat

Thank you for every single comment <3