17. července 2014

Floral hair band DIY



 Hi guys. I have a little DIY for you today. As I told you in my previous post I´m going to a music festival next week and I want to go on a festival fashion wave. Therefore I prepared this floral head band DIY (ideal for decorating your messy bun!) You can also use this as an arm bracelet or cuff or however you call it. My next DIY will be a nice kimono because I love them but I don´t want to pay so much money for something I can make by myself for really low price (and another plus is it will be unique). Stop talking about what´s going to be and lets get started with this easy DIY project :)

Ahoj! Dnes mám pro vás malý DIY projekt. Jak jsem zmínila v minulém článku, příští týden se chystám na fesťák a rozhodně se chci svést na letošní vlně festivalové módy. Proto jsem si vyrobila květinovou ozdobu do vlasů, která je ideální na dozdobení drdolu, ale taky se dá použít jako náramek na paži a upřímně musím říct, že to fakt vypadá skvěle! Jako další DIY bych chtěla udělat kimono, protože jsem jimi posedlá, ale odmítám za ně utrácet tisíce, když se dají vyrobit za desetinu ceny, kterou bych za ně zaplatila v krámě. Navíc budete mít něco naprosto originálního, no ne? Ale konec slov o věcech budoucích a pojďme se vrhnout na tuhle jednoduchou DIY!
    Připravte si jehly, niť, gumičku a umělé kytičky (já je koupila v galanterii, ale určitě se budou dát sehnat i ve vietnamských obchodech)

    1. sešijte konce gumičky k sobě.

    2. Našijte kytičku.

    3. Pokračujte s našíváním kytiček na gumičku, dokud jimi nebude poseta...

    A máte hotovo!
 


Žádné komentáře :

Okomentovat

Thank you for every single comment <3