14. července 2014

Little doll dress

EN: Hello everybody! I´m back from Croatia and it was amazing! Sun, sea, sand and all the sea animals :) I have a lot of photos. I just need to sort them out and post it, so you can expect some posts about my holidays.
But today I will show you one of the dresses I´ve mentioned in my last post. They arrived when I was in Croaatia and I took them for a little walk today. I ordered them from Asos. It was my first Asos purchase ever and I can´t be happier! My dress are from The White Pepper and it is a really nice brand with vintage designed clothes.
First I saw them on Lily Melrose (one of my favourite bloggers) and I felt in love with them! When they were in sale I pressed the botton and bought them immediately!
I hope you´ll like the way I style them and I wish you nice afternoon.

Ahoj, jakpak se máte? Já jsem se vrátila z Chorvatska a moc jsem si to tam užila. Sluníčko, moře, písek a mořský potvůrky, to je moje :D Mám hromady fotek, jen je potřebuju roztřídit a pak poskládat do smysluplných článků, které můžete v blízké době očekávat.
Dnes vám chci ale ukázat jedny ze šatů, které jsem zmiňovala v minulém článku. Dorazili samozřejmě když jsem byla na dovolené, ale návrat byl o to veselejší :D Objednala jsem si je z Asosu a byla to moje první zkušenost s ním, no musím říct, že jsem naprosto spokojená! Šaty jsou od značky The White Pepper, která prodává oblečení ve vintage stylu a já jsem jím naprosto okouzlená!
Poprvé jsem tyhle šaty viděla na britské bloggerce a youtuberce Lily Melrose, která je jedna z mých nejoblíbenějších, a absolutně jsem se do nich zamilovala. No když je pak zlevnili (a já měla po všech zkouškách) tak jsem neodolala a koupila si je.
Doufám, že se vám budu šaty líbit tak jako mě a přeji vám hezké odpoledne :)

 






 


Dress: The White Pepper (ASOS)
Hat, shoes: Gate
Ring, Bag: H&M

2 komentáře :

Thank you for every single comment <3