2. srpna 2014

Again, again, again.


Hello. How are you today? I´m fine as usually and I realise I schould make a step out of my comfort zone maybe! My favourite and most worn piece in my wardrobe are high wasted pants (or disco pants) which I pair with some collar shirt in a vintage style very often. I also wear my black H&M coat quite a lot in a recent time like I was addicted to it but please don´t judge me. I promise I´ll wear anything else than high wasted and this black coat. I think I could do my thematic week from it what do you think? And if you have another ideas for thematic week I could do just let me know in comments! This is pretty much everything for now I hope you´ll have an amazing day.
Bye :)

Ahoj, jak se máte? Já dobře, ostatně jako obvykle. Uvědomila jsem si, že bych možná mohla vykročit ze své "komfortní zóny". Nejnošenějším kouskem z mé skříně jsou vypasované kalhoty, ke kterým obvykle nosím halenku s límečkem ve vintage nebo retro stylu no a v poslední době také můj černý kabát z H&M, do kterého jsem totálně zamilovaná (na svou obhajobu ale musím říct, že mi nahrává počasí!). Napadlo mě tedy, že bych z toho mohla udělat tematický týden. Co si o tom myslíte vy? A pokud máte nějaké nápady na tematický týden, tak budu ráda, když mi je napíšete do komentářů. To je asi vše, co mám dnes na srdci. Doufám že si dnešek užijete.
Ahoj :)



 






 Coat, pants, shoes: H&M
Top: Pull&bear
Bag: Primark
Bracelet: Lindex

11 komentářů :

  1. Moc hezký outfit!!! Strašně Ti sluší! kabát je skvělý a košile také! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý kabát:) Jenom si nějak nedokážu představit ho nosit teď v létě:) Ty jo, kde bydlíš, že tam máte takovou zimu? u nás jsou neustále třicítky:)..takže bych se nejraději zajela někam zchladit:)
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  3. No já jsem z Liberce, což je takový "nočník Česka" takže nám tu skoro pořád prší a v posledních dnech je kolem 20 °C a pod mrakem a kromě toho jsem teda i dost zimomřivá :D Kabát si oblékám třeba místo svetříku nebo saka, protože je to celkem lehká látka a vypadá to líp :)

    OdpovědětVymazat
  4. wow!
    tak toto je jeden z najlepších outfitov, ktorý som za posledné obdobie videla na blogoch v našich končinách!
    naozaj krásny, obzvlášť kabátik! a celý look ti nesmierne pristane! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji hrozně moc! Tohle mě nesmírně potěšilo:) Doufám, že se mi tak povede i nadále a že se ti budou líbit i další příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  6. SUPER, SUPER, super outfit!! Bohužel mě nic nenapadá na tématický týden.

    OdpovědětVymazat
  7. Ó, děkuji. Na nějaký další tematický týden se určitě téma najde:) Času dost a inspirace je všude velká spousta:)

    OdpovědětVymazat
  8. mne sa moc moc pacia tie hodinky :)

    Inak pozyvam na DERMACOL giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/07/letna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. pekne zladené a svedčí ti to ;)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3