22. srpna 2014

Autumn wishes




Ahoj, jak se máte? Dnes jsem si pro vás připravila takový můj malý podzimní wishlist. Podle mě jsou na podzim skvělé tyhle kotníčkové boty. Vlastně nejsou skvělé jen na podzim, dají se nosit téměř celý rok, ale na podzim tak nějak vyniknou a je to pro ně ta pravá doba. Svůj výběr jsem vám uspořádala a jak můžete vidět, vyhrály u mě boty z H&M a z ASOSu. Které se nejvíc líbí vám? Já se nemůžu rozhodnout :)
Další věc, kterou miluju, jsou svetry. Nejradši mám ty tlusté, velké, huňaté, s pěkným copánkovým vzorem. Svetry si kupuji hrozně často, jak už jsem několikrát zmiňovala, tak jim prostě nemůžu odolat. Na podzim ale nemusím mít výčitky svědomí, protože přece začíná být chladno a proto ty nové svetry potřebuji! Taky uvažuji, že si pořídím koženou bundu. Je to pro mě sice větší investice, ale podle mě se vyplatí, protože kožená bunda je takový základ šatníku a i když už jednu mám, tak to není TA pravá. Mně se opět zalíbily bundy v H&M, teď jen zbývá je vyzkoušet a rozhodnout se, která z nich je TA pravá. Poslední kus do skříně letos na podzim bude asi klobouk. Zamilovala jsem se do klobouků a oni do mě taky. Jsem prostě klobouková holka a oni jsou asi jediná věc, co mi na hlavě sluší. Čepice ani kšiltovky se mnou prostě nekamarádí, za to s klobouky jsme něco víc než jen kamarádi :) Ty dva na obrázku jsem našla v Lindexu a jediné co se mi na nich nelíbí je cena! Tak snad někde najdu alternativu :)
O podzimní módě se ještě chystám napsat trochu víc "kecací" článek, takže se tu nechci pouštět do podrobností, tenhle článek má být spíše vizuální:)
Která věc z tohoto článku se vám líbí nejvíc, na co na podzim nejvíc ujíždíte vy? Co jsou pro vás podzimní základy? Napište mi do komentářů a mějte se hezky :)

Hi guys. I have my autumn wishes and items ideas for you. I think that ankle boots are perfect for autumn. You can actualy wear them all year long but autumn is the best time! I can´t decide which I like the most so I need to ask you - which are your favourite?
Another things I love in autumn are jumpers and cardigans. I love cable knitt and thick material. I buy new jumpers almost every month but autumn is again that special time in year because you have the right excuse for spending money on them! I also want to buy some leather jacket this year. I have only one in my closet and it is not the right one. It seems that there is amazing selection of leahther jacket this year and I especially love these from H&M. Last thing I want to own are hats. All kinds all different styles of hats. I found these in Lindex.
I want to write another post about my autumn favourites, what I think, like, etc..I just want to SHOW you my favourite pieces in this post. Which one you like, what are your autumn essentials and favourites?
Have a nice day!

10 komentářů :

  1. Hele, Luci, nestraš s tím podzimem :D Ještě měsíc máme léto! :D
    Co se týče kotníčkových bot, moc jsem jim nepřišla na chuť. Mám raději buď nízké botky nebo kozačky, ale je pravda, že ty úplně první na tvém wishlistu se mi fakt líbí:)

    Co se týče teplých svetrů, vyhýbám se jim, jak jen můžu:D Sice si pak celou zimu nadávám, že v tom letním cardiganu asi fakt zmrznu, a při příští návštěvě obchodu si už fakt musím koupit něco teplejšího, ale pokaždé se na to vykašlu a raději si koupím nějakou další tenkou věc :D :D V tomto jsem nenapravitelná.
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  2. Ty svetříky jsou strašně super:-) Jinak také už koukám po věcech na podzim:-)
    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. kráásne sú! :) ja som sa po takých pozerala už minulú jeseň ale vždy keď som si ich obula tak som mala divný pocit že v nich divne vyzerám :D tak neviem .. ale páčia sa mi najviac tie šedé z asosu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kejt, já mám se svetry přesně to samé co ty, jen si pokaždé vyberu naopak ty tlusté a přetahovací :D ale tentokrát už mám vyhlídnutý kardigan v H&M tak snad ho konečně koupím! :)

    Ajvn: ty jsou taky mými favority, společně s těmi kovbojskými z H&M

    Děkuji vám za komentáře:)

    OdpovědětVymazat
  5. Nesnáším dobu, když se připravujeme na podzim. Nakupování oblečení je možná tak to jediné, co to trošku zpříjemnuje! Takové boty, jako máš ve wishlistu také budu potřebovat! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Taky nemám ráda ten přechod z léta na podzim, je to jako když něco umírá a i když mám začátek podzimu ráda, tak je to celé takové melancholické.

    OdpovědětVymazat
  7. super článok! u mňa články o Londýne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si pořídila kotníkové boty z CCC, mají tam teď dobrý výběr. :-)
    lucysshortblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jé tak to je super, děkuji za tip, určitě se do CCC podívám :)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné boty, také jsem si pořídila jedny podobné z Humanicu. Klobouky jsou fajn a slušivé ale bohužel lidi je přiliš nenosí, škoda.. SVetry miluji a už delší dobu bych chtěla Cardigan ale nikde jsem zatím neviděla tady u nás který by se mi líbil

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3