12. srpna 2014

Essentials: stripy sailor tee


 Hi! This is basicly a little new in. I own a few stripy tees which are white whit thin blue stripes and I also wanted one in reverse colors. I found this one in H&M and had to buy it! I think this is a basic piece which you can wear with almost everythink. Next think I love on it is the little gold detail on shoulder. If you want to see some inspiration how to wear it just keep reading this post :)

Ahoj. Toto je prakticky takový malilinkatý new in článek. Mám už sice pár pruhovaných vršků, ale s bílým základem a úzkými tmavými proužky no a zkrátka jsem chtěla i jedno v obrácených barvách až jsem konečně narazila v H&M na tohle a musela jsem si ho koupit. Tahle trička jsou úžasná v tom, že je můžete nosit prakticky ke všemu, tak jako bílá či černá a jako bonus vypadající o něco promyšleněji a zajímavěji. Pokud chcete načerpat trošku inspirace jak takové pruhované tričko nosit tak směle čtěte dále :)




Pictures from my Pinterest. Which look is your favourite?




7 komentářů :

  1. Ty jo to je úžasný to tričko!O:-) Miluju proužkované věci:-)

    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. No jo..proužky! ani mi o nich nemluv :D letos mě chytla proužkatá uchylka, a jednu dobu jsem musela mít s proužkama všechno :D Skoro jsem bez nich ani nevyšla z baráku:)
    Tvoje nové tričko se mi líbí, ale těším se, až ho uvidím v outfitu..třeba v kombinaci s červenou:))
    btw: ty jo, ta "záclonka" na předposledním obrázku je naprosto boží :D Myslím, že mám novou položku do wishlistu:D
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji vám všem za komentáře, z nějakého důvodu mi na tomhle blogu nejdou odpovědi ke komentářům, takže bohužel můžu poděkovat jen takhle :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja a prúžky, to je veľká láska. :-) Po tomto tričku som v hm taktiež pozerala a páči sa mi biely základ s tmavými pásikmi, takže ak naň pri najbližších nákupoch narazím, určite si ho kúpim, pretože je perfektné!! ♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  5. Proužkované trička nosím málo! Asi bych to měla změnit! Vypadá to perfektně!

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji vám dámy za milé komentáře. Pruhovaným tričkem se zkrátka nedá nic zkazit :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3