5. srpna 2014

TW No. 2 OMCZ Day 2

 
Hi guys! So here is my second outfit in this thematic week. I´m wearing this lovely top from F&F (you could see it here) as an statement piece. I paired it with my black disco pants (no high waist shown!) and one of my favourite cardigans. This one is from Mango, sailor blue color, nice knitt I love it! I also added my lovely necklace in shape of a bow for a girly touch.
And I have a little update for you. As you may or may not know I´m playing with idea of cuttin my hair short! And I had a little meeting today where we spoke about selling my hair! I´m still not 100 % sure but on the other side I think life is about changes and trying new things. What do you think ybout it?

Ahoj. Dnes můžete vidět můj druhý outfit z tohoto tematického týdne. Jako hlavní a výrazný kousek mi posloužil nový top z F&F, který jste mohli vidět už zde. Zkombinovala jsem ho s disco pants (žádný vysoký pas ale není vidět!) a se svým oblíbeným námořnickým svetrem z Manga. Trochu více dívčího vzhledu jsem pak docílila díky náhrdelníku ve tvaru mašle.
Taky mám pro vás takovou malou zprávičku. Někteří možná víte, že si už nějakou dobu pohrávám s myšlenku na ostříhání vlasů, a to na krátko. No dneska jsem měla schůzku, na které jsme se bavili o tom, že bychom mohla svoje vlasy prodat (na paruky, nebo příčesky, kdo ví, hlavně aby s nimi nevycpávali matrace :D). Stále si tím nejsem na 100 % jistá ( i když o tom uvažuji už asi rok!) ale na druhou stranu, život je změna a člověk by měl zkoušet nové věci, střihy, make-up, atd..nebo ne? Co si o tom myslíte vy?














7 komentářů :

  1. Vypadáš fakt stylově:) Ty balerínky celý outfit krásně oživily:)
    Ostříhat na krátko? noo..tak to tě obdivuju :D já bych do toho v životě nešla :D už několik let se snažím si nechat narůst vlasy do takové délky, jako máš ty..ae furt se mi to nedaří :D nějak mršky nerostou...
    Tak rozhodnutí je samozřejmě na tobě..pokud máš vlasy, které fajně drží tvar a nelítají všude, tak to můžeš zkusit:) Když jsem byla mladší, taky jsem se ostříhala na krátko a nechala jsem si udělat ofinu. Bohužel mám vlasy neskutečně neposedné a kroutí se na všechny strany, takže pro mě to bylo doslova peklo..ae jestli ty takový problém nemáš, tak to zkus...ae stejně..nebude ti to pak líto? tak krásné a tak dlouhé vlasy se jen tak nevidí:))
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  2. Love this look! And your hair is amazing!
    XX
    Miri
    http://currentlywearing.com

    OdpovědětVymazat
  3. Kejt: Děkuji, tak trochu už teď lituju, ale jsou to vlasy a dorostou. Líbí se mi jak vypadají, ale pořád si přiskřípávám (občas i do poklopce), jsou těžké, vlny ani žádná jiná úprava mi nedrží, takže je mám buď takhle rovné, nebo v culíku a už mě to nudí. Mikádo jsem měla už několikrát a zvládám ho v pohodě :) Děkuji za kompliment :)
    Sweet & Style: Thank you <3

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší, ty balerínky jsou super:-) Zvu tě na novou Giveawy na mém blogu www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty balerínky se mi moc líbí a tobě to taky sluší :))

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3