24. srpna 2014

Weekend pleasures

 Ahoj, máme tu neděli a to znamená, že 34. týden tohoto roku je skoro za námi. Přemýšlela jsem o čem bych vám tak mohla napsat, až jsem vymyslela tento článek. Mám teď o víkendu zvláštní náladu. Takovou tu zachumlací. Prostě se navlíknout do toho největšího svetru, zalézt pod peřiny, uvařit si horký čaj, listovat katalogem ikey a pustit se do maratonu. Nejlepší je samozřejmě filmový maraton a pokud chcete vědět jaký, tak čtěte dále :)
 
 Harry Potter u mě vyhrál. Vím že až skončí prázdniny, nebudu už mít čas na to, abych proflákala celý víkend a tak to využívám zamračeného počasí právě k tomuto maratonu. Jako další filmový adepti mě ještě napadají: Milénium Stiega Larsona (Americkou verzi jsem ještě neviděla); Hobit a Pán prstenů (už se těším do kina na poslední díl hobita, koukáte?) a dále třeba X-men.

 A aby ten víkend nebyl jen samé pasivní válení, rozhodla jsem se zaměstnat se trochou kreativity a jako poslední výkřik léta jsem se pustila do tvorby rozervaných šortek. Byla to docela sranda (i když jsem pak měla úplně modré ruce a cuflíky všude po pokoji) :D

Co děláte o takových víkendech vy? A jaký film by vyhrál pro váš maraton?

Mějte se hezky.







8 komentářů :

  1. Dneska je tak smutnej a pochmurnej den, že bych nejraději zalezla do postele a čuměla na seriály, zalívala se kávou a nic neřešila :D Ale zkouška se blíží, takžeee...
    Šup šup do rozervaných šortek! už se těším na outfit :D Taky jsem uvažovala, že bych ještě trošku roztrhala svoje boyfriend kalhoty, ale bojím se, abych je nezničila :D
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  2. Jej, budu ti držet palce, ale ty to určitě hravě dáš :) V hlavě už pomalu přemýšlím co si k těm šortkám vzít, abych venku neumrzla :D Já jsem takhle šortky upravovala poprvé (koupila jsem si kalhoty v sekáči za 30 Kč, takže žádnej velkej risk) a nakonec to nedopadlo až tak hrozně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zvu tě na mou giveaway: http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/08/tights-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  4. U nás keď prší tak pozerám Harryho Pottera alebo GLEE ako dnes.

    PLS FOLLOW ME:
    http://luxurylip.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Mám podobnou náladu celý víkend! Já to řeším burákovým máslem a seriálama, ted dokoukávam True Blood a na školní rok se těším jen proto, že zase budou The Vampire Diaries a The Originals :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Harry je prostě do takového počasí nejlepší! :) GLEE neznám, takže děkuju za tip.

    Mňam burákové máslo! A děkuju za tipy na další seriály, už bych potřebovala rozšířit jejich řadu, protože stále dokola koukám na ty samé! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Harry je klasika!! :D :))
    U mě na blogu giveaway: www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3