17. září 2014

GLISS KUR hair repair review

 Milé dámy, jak se máte? Dnes mám pro vás malou recenzi. Zdá se, že všichni milujeme moje vlasy a já se o ně ráda starám. Jak už jsem několikrát zmiňovala, vasy si nebarvím, nepoužívám žádné stylingové přípravky a vlasy "tepelně neupravuju" to znamená žádná žehlička, žádná kulma. Obvykle vlasy ani nefénuji, jen je nechám přirozeně uschnout. I když je tedy více méně neničím úpravami neznamená to, že bych se o ně neměla a nemusela starat. Zakládám si na přirozenosti a zdraví. Jedním z přípravků které na vlasy používám je GLISS KUR hair repair na konečky vlasů. Je to denní elixír s oleji, který slibuje poddajnost a lesk vlasů a je určen pro velmi poškozené a suché vlasy (psáno na obalu). Já s leskem problém nemám, o to žádná, ale konečky se mi bohužel lámou a jsou suché, což se prostě stává a zná to asi každá z nás. Přiznám se, že dřív jsem na konečky nic nepoužívala, ale pak jsem si řekla, že bych asi měla. Proto jsem si pořídila tento malý zázrak a po několika týdnech používání ho můžu zrecenzovat. Chcete-li vědět více, čtěte dál :)

Něco málo o samotném produktu. Je to tedy péče na olejové bázi. Já jsem se jich vždycky trochu bála, myslela jsem si, že pak budu mít mastné vlasy, ale ono to tak není :D V balení se skrývá celých 75 ml produktu a stál kolem 150 korun (kupovala jsem ho v Rossmanovi). Když mi bylo kolem 15 let tak jsem občas použila mamčin olejíček z Avonu ale od té doby nic. Proč jsem zvolila Gliss kur? Mám od nich jetě jný produkt na vlasy, který mi vyhovuje a navíc pasují vůně. Bohužel tedy nemůžu tento elixír s ničím srovnat, ale mohu aspoň prezentovat svoje zkušenosti s ním. 
Na obalu se uvádí, že je produkt možné použít 3 způsoby, a to před umytím vlasům jako regenerační masku, po umytí jako bezoplachovou bází nebo po dokončení stylingu vlasů (např. po žehlení vlasů). Já obvykle používám elixír po umytí vlasů a nanesení sprejové péče, díky které mi jdou vlasy i lépe rozčesat. Péči používám už asi měsíc přibližně 3x-4x týdně a vidím docela veliký rozdíl. Dříve mě konečky dost kousaly na holé kůžy (jak by ne, když byly polámané, roztřepené a suché). Konečky se mi sice lámou pořád, to asi všem díky manipulaci s vlasy, ale cítím, že jsou mnohem více hydratované a nejsou až tak roztřepené. Díky tomu jsou vlasy mnohem příjemnější, když jimi projíždíte prsty nebo když je cítíte na holé kůži. Rozhodně doporučuji obecně používat nějaké produkty na konečky. Navíc, tenhle přípravek moc pěkně voní, hezky se vstřebává a jehos potřeba není tak veliká, jak jsem si myslela. Já si jednou "pumpnu" přípravek na dlaň, rozemnu a pak ho aplikuj na vlasy, přibližně od poloviny délky. I když má vlasy dlouhé, tak jedno pumpnutí mi bohatě stačí. Myslím, že cena (cca 150 Kč) taky není závratná a tahle péče za to rozhodně stojí. Za sebe ji tedy mohu jen doporučit .) 
Pokud máte zkušenosti s jinými produkty, můžete nějaký porovnat s tímto, nebo znáte absolutní zázrak, tak mi dejte vědět do komentářů, věřím, že to bude zajímat více čtenářek, ne jenom mě. 
Přeji vám hezký den, mějte se dobře .)

Jedno pupnutí bohatě stačí, přípravek vypadá v ruce asi takto :)
 
 Elixír vpravím do vlasů a především do konečků vlasů




 A takhle krásně a jemně vypadají vlasy po aplikaci přípravku a následném rozčesání Tangle teezerem:)

No a jako bonus malý živý náhled na moje vlasy, doufám, že se vám článek líbil <3

17 komentářů :

  1. K zahození není taky od Schwarzkopfu takovej dvoufázovej sprej s keratinem, neumývá se. A musím říct, že mi konečky vydrží hydratované a nejsou po chvíli suché :D :))

    ANYTHING ELSE blog

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za tip, až zas budu v drogerce tak se na něj podívám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si vlasy taky vůbec nefénuje a žehlím jen výjimečně, někdy 1x týdně, někdy vůbec. Já už mám skoro 3/4 roku olejíček od Matrix, který jsem si objednávala na parfums a vůbec neubývá a do toho jsem teď ještě začala používat kokosový olej :) Ty máš vlasy krásný a jak jsi tam přidala ty videa - super!
    BLOG BY VERU

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za tip, o značce metrix už jsem slyšela, myslím že jsme doma měli i jeden šampón, ale ten mi tuším nevyhovoval. Kokosový olej by mohl býýt taky super :) Děkuji za pochvalu, doufám že videí bude víc, chystám se jedno udělat až se "nastěhuju" zpátky do Olomouce na školní rok :)

    OdpovědětVymazat
  5. AHOJ :)

    Rada by som Ťa pozvala do mojej NARODENINOVEJ GIVEAWAY !

    Maj sa krásne :)
    Nika

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné vlasy, Luci!!! :-) Vůbec nejsou zničené, délka je super, fakt chválím a teda i trochu závidím :D

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji moc, to je krásný komentář :D:)

    OdpovědětVymazat
  8. Bože! Zamilovala jsem se do tvých vlasů O:-)
    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Máš krásné vlasy :) Tenhle výrobek mi předala mamka, ať ho někomu dám, protože prý někde vyčetla, že by se neměl používat na blond vlasy - což asi očividně může :D Tak už ho teď nemám, ale vážně vypadá moc dobře :)

    Máš krásné fotky, můžu se zeptat, s čím fotíš? A taky moc hezký blog design :))
    Nejnovější follower přes Google Friend Connect!!

    Moc by pro mě znamenalo, kdybys navštívila můj blog <3

    Berry The Blue

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuju moc za pochvalu:) Určitě kouknu na tvůj blog :)

    OdpovědětVymazat
  11. Great and helpful review. I haven't tried it yet. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  12. Wow máš uplně super vlasy!! Zrovna jsem se byla trochu ostříhat, samozřejmě to nebylo trochu ve výsledku a ted truchlím :D Fakt nádhera, budu se chodit tady k Tobě kochat!! :)
    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Jé děkuju:) Já teda taky uvažuju u kadeřnici..a rapidním zkrácení, ale než já se doopravdy rozhodnu, tak se ještě nějakou dobu můžeš "kochat" :D

    OdpovědětVymazat
  14. Tenhle olejíček mám moc ráda, byl to můj první olej, který jsem si kdy na vlásky pořídila a ráda se k němu vracím :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já myslím, že se k němu taky budu vracet až ho jednou dopotřebuji :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3