7. září 2014

I follow: Zoella

 Ahoj, ahoj, ahoj :) Původně jsem vám chtěla včera ukázat nějaký outfit, ale bohužel mě skolila nějaká viróza a celý den jsem zůstala v posteli :( Nicméně jsem se rozhodla rozjet takový malinký seriál o blgerech a youtuberech, které selduji a miluji. Tito lidé mě inspirují nejen po stránce módní ale i z hlediska toho jaké jsou to osobnosti a čeho už ve svém věku dosáhli.
První dámou, která asi většině z vás nebude neznámá, ale rozhodně tu stojí za zmínění je Zoe Sugg neboli Zoella. Její kanál na youtube je můj nejoblíbenější (tedy jak ten hlavní tak i More Zoella) a její videa pravidelně hltám vteřinu po vteřině. Na hlavním kanálu najdete (promiňte tolik angličtino-češtiny) fashion a beatuy hauly, každý měsíc najdete její favourites, rady, tipy a challenge. Zajímá se o módu, kosmetiku, účesy, interierový desigjn, vaření, pečení, zábavu, cestování, restaurace, ... Nejvíc u ní určitě najdete o kosmetice, vlasech a módě, ale během různých videí nakousne všechno, je prostě jako vaše kamarádka (což je asi důvod, proč ji sleduje více než 5 MILIONŮ lidí) Na vedlejším kanále najdete vlogy. Tyhle její deníčky v podobě videí mám asi nejradši. Zoe má opravdu kouzelnou osobnost, nikoho jako jí neznám a díky jejím videím se vždy odreaguju a v hlavě se mi vyrojí spousta nápadů. Pokud někdo z vás moc nemusí videa, je tu ještě její blog. 
Znáte Zoe, máte ji rádi? a kdo je váš oblíbený youtuber?
Doufám, že se vám článek líbil, pokud máte nějaké nápady, připomínky nebo tyhle články ode mě vůbec nechcete tak mi prosím napište do komentářů. Příště vyberu zase nějakou blogerku.
Mějte se hezky, užijte si neděli a koukněte se na Zoe :)




 

9 komentářů :

  1. Na Zoelu jsem narazila asi tak před měsícem a je to moc sympatická a krásná youtuberka :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Zoelu sleduju už pěkně dlouho:) Pamatuju si, jak jsem šla s hromadou jejich fotek ke kadeřnici a řekla, že chci vypadat jako ona (ae bohužel to nevyšlo :D ombre mi tak dobře nesedlo, jak mělo )

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  3. Milujem zoellu :3 Je úžasná a veľmi bysom si priala mať jej knihu alebo jej kozmetiku lebo podľa všetkého asi ide mať pár vecí z kozmetiky :) Ale to určite vieš ak sledujš jej blog :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Zoe je vážně obdivuhodná a super slečna. Sleduji jí pravidelně nak na blogu tak na youtube takže vím o všem, co nám řekne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéj, Zoellu mám strašne rada :) Sledujem tiež pár ďalších Angličaniek s podobným zameraním videí, ako robí ona ;)

    http://beautiful-savage.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Já taky <3 a nejen slečny z Anglie :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já Zoe až tak úplně nehltám, ale je to asi jediná youtuberka, na kterou se vydržím dívat celou dobu. A víc než její hlavní kanál, mám radši právě ten More Zoella. Mám ráda její vlogy. Teď se k vlogům vrátila a je zase pořádně aktivní, z toho mám radost.

    OdpovědětVymazat
  8. Já upřímně taky víc a radši sleduju její vlogy :D a nehorší je když skončí nějaký "vlogtober" a pak je měsíc ticho jako po pěšině :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3