4. září 2014

September fashion feed

Ahoj. Dnes mám pro vás připravený takový fashion feed, aneb co mě inspiruje, co se mi líbí. Hned první fotka je plná inspirace. Nejvíc se mi líbí ta košile, je tak pěkná, dívčí, zajímavá jemná, ale zároveň se dá skvěle kombinovat. Ke kalhotům, k sukni, s kabátem nebo svetrem, s lodičkami nebo teniskami. Asi nejoriginálnější na tomto outfitu je náhrdelník, netuším kde ho slečna mohla sehnat (možná si ho i vyrobila sama) každopádně jí ho hrozně závidím :) Pokud chcete vidět další outfity, které mě zaujaly a inspirovaly tak čtěte dále :)


Takovýhle kabát sháním už od minulého roku a doufám, že letos nějaký takový konečně seženu :) Ty rukávy z košile ohrnuté přes rukávy vypadají velice sofistikovaně a všimli jste si těch puntikatých punčoch? :)
 
  
Jednoduché a efektivní a to je na tom to nejlepší. Miluju high wasted (jak jste si jiště všimli), ty boty jsou boží, přidáme obyč tričko, kabelku a pásek a vyrazíme do ulic. Miluji jak je to jednoduché a stylové zároveň a je to bez práce :)
 
Bordeaux, co víc dodat :) Snad jen že ta kombinace s krajkou je úžasná :)
 
Nemám slov, já bych si ty boty sice nevzala, přesto vypadají v tomto outfitu vážně dobře. Proužky a kabát v camel barvě, drdol a hurá do ulic :)
 
Tentokrát z jiného soudku. Tento soudek je více ženský, elegantní a vypadá jako by jsme před šatní skříní strávili hodiny. Někdy je fajn obléknout se jen aby to vypadalo, že jsme si vzali první věc co nám ve skříni padla do ruky, jako v některých outfitech výše, jindy je fajn se trochu déle zamyslet a vyšňořit se :)
 
Miluju ten outfit, ale když se podívám ještě jednou, miluju ještě víc tu úžasně úžasnou kabelku růžové barvy a skvělé boty! No a kalhoty, kabát, celé to prostě vypadá (jaký superlativ jen zvolit teď?)
 
Tyto 3 outfity jsou opět celkem jednoduše složené, ale vypadají zajímavě a stylově. A všimněte si, kolik dělají ve všech outfitech vlasy, i proto uvažuji, že si ty svoje ostříhám :)
 
Vzor i střih šatů se mi šíleně líbí, boty nemají chybu, klobouk jako třešnička na dortu a opět ta bordeaux kabelka <3 Všechny fotky jsem nahrabala opět na Pinterestu :)

Který outfit se nejvíce líbí vám a kde se inspirujete?

10 komentářů :

  1. Tak toho, z čeho je náhrdelník udělaný, jsem si všimla až potom, cos to napsala:D a to jsem na tu fotku čuměla dost dlouho a chrochtala nad tou úžasnou košilí :D
    Ze všeho nejvíc se mi asi líbí ta tylová sukně - mám v nich zálibu :D Jednu dobu jsem do nich byla úplný blázen, teď se mi sice líbí, ale už je nijak moc nenosím, takže mi akorát zabírají místo ve skříni :D

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná inspirace :). Mě nejvíce nadchl outfit 3., 4., 6. a 9. Já beru inspirací z blogů, třeba i jako z toho Tvého :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jjá jsem si těch rukou na náhrdelníku taky všimla až později :D
    Děkuju Veru <3

    OdpovědětVymazat
  4. Vau :O Do tej blúzky na prvom obrázku som sa zamilovala ♥_♥

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Já taky, možná se pokusím usít si ji, ale nevím, jestli bude výsledek stát za publikování :D

    OdpovědětVymazat
  6. super fotky!

    http://donnaiveh.blogspot.sk/2014/09/nakupne-maniacky-den-2-3-shopping.html

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný blog! ❤
    Zaujal mě první obrázek! Nádherná inspirace, děkuji. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Třetí a poslední outfit je nej :-) opravdu krása

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3