3. září 2014

September new in

 Ahoj. Jak se máte? Já jsem jako na trní, protože jsem už pár dní nenapsala žádný článek, pořád ještě sháním bydlení na příští semestr a nějak nevím co se sebou. Co mě ale potěšilo je dnešní počasí. Konečně je zase trochu teplo a neprší (déšť je taky důvod proč nevylézám ven když nemusím, a tudíž  nenosím nic, co by se dalo zaznamenat a publikovat!). Za to jsem se ale s chutí vrhla na plánování letošních podzimních "essentials" a pomalu začala s nákupy. V rámci slev v New Yorkeru jsem taky učinila poslední letní nákup. Ano, je to to roztomilé tílečko, podprsenka, crop top nebo jak to jen nazvat, které jsem utržila za pouhých 29,- a které/ou budu nosit příští léto na nějaké super dovolené! Další věci které jsem ulovila najdete hlouběji v tomto příspěvku:)
Absolutní nutností je pro mě letos tenhle svetr. Už dlouho se tluču hlavou o zeď když si koupím přetahovací svetr, protože už pár let si říkám, že si musím koupit nějaký rozepínací. No a nakonec stejně těm nedobytným potvorám neodolám a donesu si je domů v nějaké stylové igelitové tašce :D Tentokrát jsem ale po tomhle rozepínacím svetru zatoužila tak, že jsem si ho konečně odnesla domů a konečně ho můžu ubytovat ve své skříni! Sláva mi a hlavně tomuhle krasavci! Je z H&M a stál hříšný prachy! (najdete ho TU)

Poslední věc z tohoto new in (krátký článek co?) ale rozhodně ne poslední ze seznamu je tento fešák z C&A. Není to sice takový fešák jako klobouk z Lindexu za 600,- nebo z Topshopu za 1000,-, ale kdo by za to dal ty peníze? (krom těch co si to můžou dovolit :D) Tu stužku mu asi vyvlastním a odsunu do zapomenutí, ale jinak je super.

Co vy a podzimní nákupy a must haves už jste začali? Co nutně potřebujete?
Přeji vám hezký večer, den a tak dále. Mějte se hezky <3

8 komentářů :

  1. Ten croptop se mi líbí moc a cena je ještě úžasnější :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, ještě jich tam mají dost (aspoň v Liberci v Nise) a dokonce jsou ještě v černé a broskvově oranžové :) Už se vidím na pláži se slunečníkem, tímhle topem a high wasted shorts :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vau super :)) Ten crotop je božský!! :3

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji, ani jsem nečekala že se bude líbit, spíš naopak :D Je ale pravda že je z těch věcí asi nejfotogeničtější :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak na outfit s cropp topem se těším:) třeba ho ještě využiješ i letos (ano, naivně doufám, že zas bude teplo :D )!!
    Svetr je super! Hned bych ho brala v té černé! :D

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  6. :D no letos ten top už maximálně jako podprsenku pod nějaký průsvitný top :D

    OdpovědětVymazat
  7. No vidíš! taky možnost! :))

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3