9. září 2014

Shirt skirt

Ahoj, jak se dnes máte slečny? Doufám že dobře a že si užíváte tyhle hezké dny :) Já ano a proto jsem se dnes rozhodla pro sukni a ne ledajakou. Už nějakou dobu sleduji na zahraničních blozích trend, kdy košili (starou, novou, nebo vypůjčenou od přítele) použijete jako sukni. Jednoduše ji prostě rozepnutou omotáte kolem pasu, zapnete nebo i přepnete knoflíky které jdou, uvážete rukávy kolem pasu a když výsledný efekt stále ještě není dokonalý, použijte zavírací špendlík, tak jako já :) Vzhledem k tomu, že jsem si nebyla jistá průhledností košile (a nechci být za lehkou děvu) jsem si pod sukni vzala bodycon dress z H&M. Košile se mi povedla uvázat lehce asymetricky a tak jsem využila šaty jako malý vykukující detail ze spodu sukně a podle mě to tak i hezky propojilo horní a dolní část těla. K outfitu se mi pak hodila tahle kožená bunda. Trochu ženskosti jsem dodala výraznější rtěnkou a sandálky na podpatku z H&M. Fotky fotila babička, takže bohužel těch detailových moc nemám, ale doufám že tohle stačí.
Košile jsou samozřejmě téma, které nemusí nechat chladnými ani muže a navíc se sice pomalu ale za to jistě blíží Vánoce takže pokud jste zvědavé co se za těmito tajemnými slovy skrývá, tak čtěte dál:)

Jak už jsem naznačila na konci předchozího odstavce, blíží se Vánoce a já vždycky zápasím s vymyšlením dárku pro mužské členy naší rodiny, není to totiž vůbec snadné. Na serveru blogerky.cz jsem narazila na košilovou výzvu a hned mě trklo, že elegantní a kvalitní košile by mohla být tím pravým, co váš pravý pod stromečkem rozbalí, a tak jsem se rozhodla napsat pro ně tento článek zaměřený na košile :) 
Košile, které by mohly svému drahému darovat najdete na e-shopu Kamisa.  Co se mi na jejich stránkách moc líbí je možnost filtrovat výběr, nejprve si vyberete základní kategorie a to například košile s dlouhým rukávem (které já osobně preferuji) a následně si hledání ulehčíte ještě pomocí zaškrtávání políček ohledně tvaru knoflíků, baravy košile, nebo například límečku (jednoduchý, dvojitý? co by jste si vybrali vy?) Kromě toho vám e-shop nabídne i kvalitní a výhodné služby týkající se například dodání zboží. Pokud chcete vědět více tak určitě navštivte jejich stránky, odkaz máte výše.
Košile na tomto e-shopu rozhodně nejsou fádní, ba naopak. Jsou stylové, vkusné a zajímavé. Vaši druhou polovičku navíc jistě osloví i příjemné a kvallitní materiály. No a pokud vás už nějaká z jejich košil nadchla, doporučuji se podívat ještě na saka, protože z těch jsem naprosto unešená!
A pokud vás zajímá, kteoru košili bych vybrala já, tak tady je repertoár těch nej podle mě!
 Pro vašeho Jamese Bonda, najdete zde
Pro světáka jedině tuhle


A jedna z těchto dvou snad pro každého muže na světě a když mu ji zabavíte, budete mít výbornou podzimní sukní, šaty či pyžamo na přespání :)

A pokud ten váš neví jak ji zkombinovat, doporučiji inspirovat se u Jima Chapmana (možná znáte Tanyu Burr, jeho přítelkyni:)







14 komentářů :

  1. Ty jo, Luci..já normálně zírám! Fakt parádní outfit! Když jsem tu sukni uviděla na první fotce, hned jsem si říkala, kdes na takový poklad narazila:) Až pak jsem si přečetla článek. Je vážně skvělá. Chválím:)))
    Btw: moc hezký muž, škoda, že člověk nemůže místo košile vyhrát jeho :D :D :D

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  2. Jé děkuju moc:) Já bych taky radši vyhrála muže, ale toho nenabízejí :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak o tomhle trendu s košilí jsem ještě neslyšela, ale líbí se mi :) Moc Ti to sluší a máš krásné botky
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji:) Já jsem před pár dny četla článek u Niky na Nika Chic, nebo například tady http://the3rdvoice.net/2014/08/diy-bluse-oberteil-zum-rock-umfunktionieren.html :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný článek a s tou sukní je to super nápad, ještě dnes ho vyzkouším!:D Jinak ti to moc sekne:)
    Ráda bych tě ještě pozvala na svůj nový blog, který bude hlavně o cvičení a zdravé stravě, tak budu ráda, když se koukneš:))
    fitnessholicc.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za pochvalu i za pozvání, ráda se podívám :)

    OdpovědětVymazat
  7. Koukám, že jsi se také zapojila :P. Jinak moc pěkná košile a jako sukně vypadá ještě líp! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ano zapojila, byla to celkem zajímavá příležitost :) Děkuju za pochvalu :)

    OdpovědětVymazat
  9. fajn napad s tou suknou :) a jim sa aj mne pači ako sa oblieka!

    OdpovědětVymazat
  10. krásny outfit :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý nápad! Moc ti to sluší! :33

    http://fashion-istheanswer.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3