24. října 2014

Grey

 
Ahoj, jak se máte? Já se mám překvapivě i v těchto  ponurých, chladných a deštivých dnech dobře:) Tyhle fotky jsme fotili s KejT z instantní krásy a ještě plánujeme fotit spoustu a spoustu fotek:) Dneska máme taky náš historicky první Olomoucký bloggerský sraz na který se hrozně těším, takže vám určitě napíšu malý report a samozřejmě budou i fotky :) V sobotu budeme slavit narozeniny kamaráda no a za necelé dva týdny budu oslavovat i já (už budu stará baba :D) Jak si představujete ideální oslavu narozenin? Já mám několik scénářů, ale letos u mě vyhrává představa, že si na mě někdo udělá čas a bude dělat to co chci, se mnou a rád. Moc bych chtěla jít do kina, film si vybrat až tam, koupit si sladkosti na uzobávání, něco dobrýho k pití a samozřejmě si narazit narozeninovou čapku. Po filmu bych ještě podnikla nějakou večeři, kafíčko prostě cokoliv až pozdě do večera a povídala bych si a povídala. Nejsem zrovna ten typ člověka co potřebuje oslavu se 100 návštěvníkama (ono i 20 je na mě dost :D) ani nepotřebuju clubovat, ani pít alkohol ani nic a o to je to moje přání asi složitější, protože málokdo to chápe a málokdo se mě nesnaží přesvědčit za a) abych pila a za b) že jsem nudná. Je to přece můj den, tak mě nechte užít si ho po svém ne? Ale to jsem asi zabrousila někam, kam jsem původně vůbec nechtěla. Měla jsem psát o studeném větru, zmrzlých rukou a radosti z návštěvy mé nejoblíbenější kavárny s nejoblíbenější blogger kamarádkou KejT! 
Přeji vám moc pěkný den!


 
  A nakonec jedna koketka s kolegyní :D a pokud chcete vidět ještě jednu bonusovou, tak koukněte na mojí FB stránku.

I was wearing:
Coat, jeans: H&M
Boots: CCC
Sweatshirt: Promod












11 komentářů :

  1. Ty fotky jsou fakt úžasné! Jsem unešená z těch tvých vlasů..ach ach :D
    Těším se na ty dnešní, když je venku konečně počasí:)
    Jinak musím říct, že nemůžu přestat myslet na ten včerejší zákusek :D to byla láska a byla krásná :D
    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou krásné a musím ti za ně znovu poděkovat! I za chválu na moje vlasy:D Už se taky hrozně těším na dnešek a ty zákusky včera...já prostě vím proč do Sant Angela chodím! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní fotky, je super, že se můžete takhle navzájem fotit :)
    Strašně moc se mi líbí ten kabátek, jsi kočka! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Ten kabátek je úžasný, moc ti to sluší!:-)
    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Máš úplne perfektný kabát!! Ja som taký zháňala, mala som ich na sebe asi tisíc, no žiaľ mi ani jeden z nich akosi nepristal... na tebe však vyzerá perfektne. :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3