8. října 2014

Home decor & Interior inspiration No. 5


 Ahoj kuřátka, jak se dnes máte? Dnes mám pro vás další "díl seriálu" plný inspirace, nápadů a vychytávek. Je to asi jediný článek, který jsem schopna psát pravidelně, ale doufám, že se mi časem podaří přenést tuto pravidelnost i na další typy článků. Pokud chcete být informováni a inspirováni průběžně, doporučuji vám sledovat mojí nástěnku na pinterestu (klikněte zde). I když sem občas dám i obrázky z jiných serverů, nejčastěji se tu objevují ty z Pinterestu. Co vy a Pinterest? Máte svůj účet? Jestli ano, klidně mi dejte odkaz do komentářů, ráda se podívám:) No, konec blábolení a pojďme se podívat na ty obrázky, ty nás ai stejně zajímají nejvíc, nebo ne?

Tenhle pracovní koutek se mi hrozně líbí. Je sice malý, ale kouzelný. Jednoduchý, ale přesto nepůsobí chladně. Takové místo nabízí prostor nejen pro vaše kancelářské potřeby, ale i pro vaši kreativitu. Někdy je méně více, a v tomto případě to rozhodně funguje! 

 Kaktusy! Kdo by je neměl rád (no někdo asi najde, pravda :D) Zrovna bydlím v novém bytě/pokoji a s kamarádkou si to chceme trochu zařídit, zútulnit a květiny jsou podle mě nutností. Vypadají hezky, majitelé bytů s nimi narozdíl od zvířat nemají problém, o kaktusy není potřeba se nijak výrazně starat...Co víc dodat?

 Miluji tu komodu, miluji to křeslo. Ani jedno bohužel v Ikee neseženu, ale s trochou snahy by se snad apoň nějaká ta komoda dala vyrobit :) Krásný interiér :)

 A zase z trošku jiného soudku. Dokážu si představit, že tento prostor obývá jak dítě, puberťačka tak i dospělá žena. Je to roztomilé (ne přehnaně), klidné a zajímavé a dá se to nádherně obměňovat, přetvářet i doplňovat dalšími prvky.

 Tohle je prostě nádhera. Minulý rok se mí kamarádi stěhovali a tuto paletovou postel mají doteď, je to levné a stylové. Já osobně bych to asi nevyužila jako postel, spíše jako sedačku a myslím, že bych nesáhla vedle. Opět, je to velice variabilní a otevřené změnám. PS: Ten koberec je jedním z kandidátů do mého pokoje :)

 Kytka, gauč a koberec, obývák jak má být. Obraz je nádherný, stejně jako tác na konferenčním stolku. Dneska mi ty popisky moc nejdou, tak se radši jenom koukejte :)

 Tohle je sice úplně jiné než většina ostatním fotek, ale není to o nic horší! Minimum barev, úžasný dotek zlatých flitrů, nemůžu se tím obrázkem nabažit :)

A tento obývák se zebrou se mi moc líbí. Nehledě na nádherný gauč, všimli jste si toho nosorožce? Škoda že se takové krásné dekorace v česku nedají sehnat, určitě se dá ale najít způsob, jak je vyrobit (stačí zajít do hračkářství a koupit stříbrnou barvu, ne?)

Doufám, že se vám dnešní vydání opět líbilo a že se už těšíte na další. Jako vždy mě moc zajímá jaký obrázek se vám líbil nejvíc a pokud jste našli vy nějaký, který by se mohl ukázat v příštím článku, neváhejte mi ho poslat na email (lucieswlife@email.cz) a já ho zařadím do příštího článku s vaším jménem (pokud si to budete přát). Budu ráda když navštívíte můj (nebo i cizí) Pinterest, je to vážně skvělá stránka:)
Přeji vám moc pěkný den, mějte se hezky, papa:)

11 komentářů :

  1. Krásná inspirace, moc se mi líbí ta postel z palet u okna, to musí být paráda. A taky ten polštářek s bílým srdcem je krásnej :).
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tvoje bytové inspirace se mi fakt pozdávají:) Máš vkus holka! Chtěla bych mít takovou velkou postel s výhledem na město:) a toho jelena na stěně :D

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  3. Ó, mně se zase pozdávají tvoje pochvalné komentáře :D Děkuju a ta postel u okna je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásné inspirativní fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta postel z palet je perfektní! To prostě chci :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak takový pozitivní ohlas zrovna na tu postel jsem nečekala, ale těší mě to, je vážně super, jednoduchý, levný, kreativní a stylový nápad :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné inšpirácie si vybrala! ♡ mne sa najviac páči modré kresielko a inšpirácia hneď pod tým - náhodou ja, mladá dospelá žena, by som tam hneď bývala :D

    Basha

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji, to křesílko se mi taky moc líbí, navíc se s ním dá dělat ještě spousta věcí:)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3