31. října 2014

October favourites

Ahoj dámy :) Dnes je poslední říjnový den a někteří budou dokonce slavit Halloween. Chystáte se někam, nebo tenhle svátek moc neřešíte? Já osobně se dnes nikam nechystám a ani jinak Halloween neprožívám, ale jestli ho budete vy slavit a chystat si  masky, makeupy, a tak a pokud je budete dávat třeba na instagram nebo na vaše blogy, tak dejte odkza do komentářů, ráda se podívám.

Každopádně já jsem si dnes připravila článek o mých říjnových oblíbencích:) Co zaujalo vás a jaké výrobky jste si oblíbili? A ještě jedno otázka, už se těšíte na listopad? :) Mějte se hezky, užijte si víkend a přečtěte si, do čeho jsem se zamilovala :)


Asi již milionkrát zmíněné baby lips (nejen na mém blogu). Opravdu je miluji a už bych bez  nich nemohla žit, proto doufám, že v sortimentu Maybelline zůstanou ještě pár let :D Psala jsem na ně recenzi, kterou si můžete přečíst tady. Jaký na ně máte názor vy, zkusili jste ?

 Ach bože, na tuhle neskutečnou věc jsem náhodou narazila v Bille a byla ve slevě, takže jsem si řekla "zkus to, Lotusky miluješ". No nelituju toho, tahle pomazánka je tak výborná! Nejlepší je asi namazat si ji na máslový croissant. Jediné na co si musíte dávat pozor je asi množství, váš zadek z ní totiž asi nebude mít takovou radost, jako vaše chuťové buňky! :)

 Šrěstí na slevu jsem měla i v Rossmannovi, kde jsem objevila tenhle nádherný odstín 540 Hollywood red. Je to nádherá červená barva i moc příjemná rtěnka. Je to sice moje první Maybelline color sensational rtěnka, ale rozhodně můžu říct že není poslední. Navíc, byla zlevněná na 100,- a já měla ještě kupon s 10% slevou, takže mě přišla celkem na 90,. Paráda! :)

 Stylový kousek do doplňků. Je pravda, že doplňky si kupuji hlavně v létě, ale pak jsem si řekla, že by se mi něco hodilo i na zimu. Je jasné, že pokud si nesundáte kabát, čepici a rukavice, tak žádné šperky nebudou vidět, takže jsem se rozhodla pro brýle. Jelikože jsem citlivá na ostré světlo a bolí mě z něj oči (a sníh světlo odráží) rozhodla jsem se nechat si skla lehce zabarvit a udělala jsem dobře:) Nejdřív jsem měla trochu strach objednat si brýle online, ale teď jsem ráda:)

Jakou kávu pijete nejraději? Já si obvykle dává latté, ale nejvíc ze všeho miluju capuccino s medem a skořicí v kavárně San´t Angelo v Olomouci <3 Miluju, miluju, miluju to!

Poslední věc kteoru vám dnes představím je micelárka od Garnieru, je moc příjemná, zanechává pleť čistou a sklidněnou a za tu cenu je absolutně boží! Já si nejdříve odlíčím oči, následně použiji vlhčené ubrousky na odlíčení pleti a na závěr celého procesu celý obličej ještě vyčistím micelárkou. Nemůžu si pak pomoct a hladím si obličej, protože tahle micelárka ho zanechává tak hebký! :) Vážně ji miluju a vřele doporučuju!

Doufám, že se vám článek líbil. Nachází se mezi mými oblíbenci produkt, terý milujete i vy? Určitě mi to napište do komentářů a ještě jednou, mějte se moc hezky :)



12 komentářů :

  1. Vsude same baby lips a ja se k tomu furt jeste nedokopala si jeden taky koupit! :-D Achjo .. :-D
    No dneska se taky nechystam na zadnou halloween party, ikdyz bych rada :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem ráda, že nejsem jediná kdo nikam nejde :)

    OdpovědětVymazat
  3. Halloween mám hrozně ráda, ale nějak jsem jeho oslavu letos podcenila. Nemám kostým, ani plány, jenom hromadu učení :D
    O Lotuskách mi ani nemluv. Měla jsem období, kdy jsem ty oplatky i pomazánku jedla na kila. Můj zadek mi za to ještě stále děkuje. Teď jsem pro změnu podlehla nutele :D Tolik bych si přála mít pevnou vůli :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. Jaj to znám, teď ještě hrozně ujíždím na lentilkách s arašídama z Lidlu, je to sladký peklo! :D

    OdpovědětVymazat
  5. já hezky budu odpočívat doma :D tu lotusovou pomazánku radši zkoušet nebudu, už teď musím hubnout na vánoční přežíraní :D

    OdpovědětVymazat
  6. :D to já si to nechám až po Vánocích, zkouškové je na hubnutí úplně perfektní :D

    OdpovědětVymazat
  7. z tveho seznamu u me jednoznacne vede lotus pomazanka! :-D a miluju kafe, ted jsem u nas objevila karamelovy kafe a to je mmm bozi :) pekne fotky.

    rozjizdim novy projekt, je to neco na zpusob reality show, smirovani oblibenych blogeru, kdyby to nekoho zaujalo, budu rada, kdyz se zapoji :) http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/10/jak-si-ziju-projekt.html

    OdpovědětVymazat
  8. Wow mě to zaujalo a už mi i psala moje blogoparťačka, takže předpokládám, že do toho půjdeme spolu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jak dopotřebuji micelárku od Nivei, tak se chystám na Garnier, tak jsem ráda, že doporučuješ :) Káva vypadá pěkně, i když já kávu nepiju :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, tak to já pak zase vyzkouším tu Niveu, i když dopotřebovat tuhle micelárku zabere asi dost času :D

    OdpovědětVymazat
  11. Skvelé produkty :) Tú micelárku od garnier musím vyskúšať :) Teraz však pracujem na míňaní micelárky od Loreal :D

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Ty brejle jsou strašně krásný!!! :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3