29. října 2014

October life outside the blog

 A další měsíc je skoro za námi. Ačkoliv mi vždycky celých těch 30/31 dnů uběhne šíleně rychle, vím že se toho stalo hrozně moc, ale na polovinu věcí si nemůžu vzpomenout, protože se ztrácí mezi stereotypními činnostmi (to asi není úplně dobře :D). Mám teď zajímavé období. Na jednu stranu se pomalu začínám utápět ve školních záležitostech jako jsou projekty, vymýšlení téma bakalářky, shánění zdrojů a věčné nervy, na stranu druhou jsem akčnější, objevuji a jsem mnohem spokojeněšjí. Zdá se tedy, že pomyslná miska vah je vyrovnaná a na obou stranách přibylo.

I když se z těch fotek může zdát že celý měsíc jen jím a jím, tak to není úplně pravda, jen jsou tyhle chvilky nejpříjemnější a asi nejfotogeničtější (fotky jak sedím v křesle, prokrastinuji a procházím školní databáze asi nejsou úplně nejatraktivnější že? :D) Stihla jsem poslední slunné dny v parku, viděla se s kamarády, oslavila jejich narozeniny, dostala růže k narozeninám co budu mít v neděli. Podařilo se nám uspořádat blogerský sraz v Olomouci, o kterém jste už možná četli na jiném blogu:) A taky se stále víc poznáváme s KejT, která je taková moje blogovací parťačka:) Našla jsem kaštan se srdíčkem, koupila formu na čokoládové bonbony, nezabila jsem svůj sukulent. Nakupovala jsem v Ikee, nalakovala si nehty a koupila si kinder vajíčko (oboje asi po tisíci letech). Poprvé v životě jsem si zahrála lasergame (ze které mám pěknou modřinu :D), projela jsem ji na plné čáře a taky jsem si zkusila hru věž, která mě moc bavila:) Nejsem ten typ člověka co rád zkouší nové věci, na jakou stranu řeky v tomhle ohledu patříte vy? Já bych upřímně tuhle svoji barikádu ráda překonala..



 No není ten kaštan prostě nádherný? :)

 Když jsem schopná udržet kytku naživu já, tak to musí zvládnout naprosto všichni, protože já jsem šílený zabíječ kytek!


 Poslední možnost jít do parku, sednout si na lavičku dýl jak na 10 vteřin a nezmrznout.


 I v Ikee se dá parádně zcukrovat :)

 Výborný pohár Rafaelo v cukrárně Mia, kde jsem byla s Kejt po úspěšném prvním společném focení :)

 Home made sushi, miluji svoji spolubydlící a nejen kvůli tomu naprosto dokonalému sushi.


 Nejlepší kavárna na světě! San´t Angelo, jejich cheesecake z bílé čokolády a nejlepší capuccino s medem a skořicí <3

 Pár fotek z našeho blogerského srazu. Moc děkuji všem holkám: KejT, Klárce, Barče, Janičce, Anetce a Vendy za skvělý večer. Jsem hrozně ráda, že jsem je všechny mohla potkat a doufám, že se nám takovou akci podaří zopakovat, možná i v rozšířenémv vydání :)

 Již zmiňovaná věž, je to strašně super hra, úkolem je přendávat kostky (podle toho jaká barva vám padne na kostce) a neshodit přitom celou věž :)

 No, jsem sice patlal, ale musím říct, že to nevypadá tak hrozně, předlohu najdete tady :)




14 komentářů :

  1. Mňam, teda tolik dobrůtek, ještě, že jdu na oběd, jinak bych si musela něco smlsnout :D. Ty nehtíky se mi moc líbí a kaštánek ve tvaru srdíčka je super :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jídla je tu fakt hodně, ale ono je vážně asi nejfotogeničtější :D Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyvážení vah ti nesmírně závidím :)
    V Ikee jsem taky nebyla sto let, kinder vajíčko taky tak, narozeniny zrovna taky nikdo nemá, lasergame jsem taky ještě nehrála,... mám sakra co dohánět :D

    OdpovědětVymazat
  4. :D No, já toho za sebou taky moc nemám, i když bych měla, takže nezoufej:D A navíc, kdo říká že musíme v životě stihnout úplně všechno a dělat to co ostatní..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Náhodou fotky s jedlom sú super skvelé, u mňa v mobile sa často ani iné nenájdu (a načo aj keď jedenie je taká skvelá činnosť, nie? :D

    Basha

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé..tolikrát jsem ve článku zmíněná..to je krásně♥ :D Už se těším na naše další kafíčkování a nějaký ten blogerský sraz :)
    S kytkama to mám stějně. Uzdeším všechno, ale teď se snažím si udržet naživu aspoň pažitku :D
    Btw: ty nehty jsou náhodou hodně povedené...:)
    °°Instantní krása

    OdpovědětVymazat
  7. Jedení je výborná činnost, jen kdyby nemělo takové následky :D

    <3 Taky už se těším:) Já doufám, že mi aspoň ten sukulent vydrží a když jo, tak se časem vrhnu třeba na bazalku, abych si mohla udělat caprese:) A děkuju za pochvalu, já vždycky obdivuju tvoje nehty, takže mi ta pochvala vážně udělala radost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Máš krásně nalakované nehty :-) Mňaaam a ten zákusek bych si teda dala! :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  9. Mňam ten cheesecake musel být vážně úplně skvělej. Kdybych mohla, hned bych se k vám na tenhle blogerský sraz s radostí přidala, je super, že se takhle scházíte! Jo a málem bych zapomněla skvělé nehty a fotky <333 :))

    OdpovědětVymazat
  10. Vau tie nechty vyzerajú skvele! :)) Super fotky ;)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Skvelé fotky, tie nechty sú skvelo spravené! ♥
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3