10. října 2014

Review: BABY LIPS


 

Ahoj děvčátka, jak se máte? Doufám že dobře a pokud ne, tak vám snad dnešní článek trochu zvedne náladu :) Jak už název i úvodní fotka napovídají, dnes se budu zabývat Maybelline New York Baby lips v odstínech Cherry me a Pink punch. Baby lips (pokud to ještě nevíte) jsou vlastně hydratační balzámy na rty s pigmentací, takže jsou jak užitečné, tak stylové. Koupila jsem je v akci v DM, jeden mě vyšel cca na 54,- což je v porovnání s kvalitou jako nic!
Pokud chcete vědět víc, tak čtěte dále :)

Jak jsem již psala, baby lips jsem si koupila v DM za 54,- v akci, původní cena byla tuším 79 korun, ale ruku do ohně bych za tento odhad nedala :D Moc se mi líbí, že jsou takhle krásně zabalené. Někteří lidé totiž nejsou schopni dodržovat systém testerů a netesterů což zrovna u rtěnky není úplně nejpříjemnější že?

 
Pořídila jsem si odstíny Pink punch a cherry me, tedy růžový a červený. Růžový odstín má mnohem lepší pigmentaci než ten červený, opravdu je na rtech vidět, jako kdyby jste si nanesli skutečnou rtěnku a přes ní trošku lesku. Červená až tak pigmentovaná není, na rtech vypadá jako lehoulinký, průsvitný červený lesk. V tomhle ohledu u mě tedy víc bodů získává pink punch:) No víc než barva vás ale asi u hydratačního balzámu bude zajímat jestli opravdu dělá co má a jaká je jeho výdrž. Nikdy jsem neměla lepší věc na rty, skutečně. Miluju, když můžu baby lips vytáhnout odkudkoliv, sejmout průsvitné víčko a nanést ho na rty. Je strašně příjemný, hezky voní, vypadá skvěle, drží dlouho a celou tu dlouhou dobu skutečně pomáhá a hydratuje!




 Ze vší té chvály co jste si dnes přečetli jste asi pochopili, že baby lips dostávají 10/10 bodů, 5 hvězdiček, prostě naprosto je doporučuji, nejsou drahé, nemusíte jich mít milion, vydrží, dělají co slibují, jsou stylové a voní. A nebojte, mám v rukávu ještě jednu recenzi a tam už tolik chválit nebudu :D
Mějte se hezky, napište jestli už máte svůj baby lips a jak sním jste spokojení.
Papa :)


15 komentářů :

  1. Vypadají pěkně, ale nevím pořád mě nějak nenalákaly :). A jinak se mám skvěle, konečně dneska pátek, takže z VŠ domů, akorát jsem teda nachlazená, rýma už mě přešla, tak teď se dal na řadu kašel :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. vďaka tebe si určite tento hydratačný balzam na pery s pigmentom kúpim,vyzerá super
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Veru třeba to ještě přijde, a pak budeš litovat že sis je nekoupila dřív :D Brzy se uzdrav, já už mám první podzimní nachlazení téměř za sebou a doufám že další už letos nebude :D

    Kájo doufám že s nimi budeš stejně spokojená jako já :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo :D vidím to stejně. Z babylips jsem naprosto unešená! :D Nosím je pořád sebou a furt si je patlám na pusu :D Považuju je za svou novou závislost:))

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  5. Doufám že taky uděláš recenzi! :) Je to fakt závislost :D

    OdpovědětVymazat
  6. rada by som ich tiež vyskúšala... :)

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Ja akurát chystám giveway kde sa objavia aj babylipsticky :-) Mňa to moc neláka pretože to nepoužívam, ale keďže to frčí, verím, že to je super! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  8. Tak já na nich mám ráda hlavně tu "funkční" stránku a to že se dají použít zároveň jako rtěnky, to už je jen super bonus navíc :)

    OdpovědětVymazat
  9. rozhodovala jsem se mezi temahle dvěma a nakonec jsem si koupila červená, máš pravdu není moc vidět, al na rtech je hodně příjemný a uvažuji, že si koupím i druhý :) já nakupovala v tetě, kde měli slevu, takže taky 55,- kč a to je myslím slušná cena. Souhlasím s tebou, taky by se mi nechtělo dávat těch 79,- :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. ja som najprv bola skeptická, či sú ozaj také dobré, ale po vyskúšaní musím pripustiť, že sú fajn:)

    OdpovědětVymazat
  11. Pre mňa nič moc, ale sestra ich zbožňuje :))

    *GIVEAWAY*

    OdpovědětVymazat
  12. To jsi měla štěstí na pěknou slevu.

    OdpovědětVymazat
  13. Neboj, já myslím že taky ještě narazíš na nějakou akci, včera jsem byla v dm a měli je tam taky asi za 55 Kč, i když už tam pravda zbyly poslední dva :D

    OdpovědětVymazat
  14. Excellent blog you have got here.. It's hard to
    find excellent writing like yours these days. I truly appreciate people
    like you! Take care!!

    my web page :: Saleh Stevens

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3