4. října 2014

Review: scandaleyes shadow paint

 Ahoj dámy, dnes mám pro vás malou recenzi:) A koho že budeme dneska vychvalovat a drbat? Bude to Scandaleyes shadow paint od Rimmel London, odstín 006 Rich Russet. Je to naprosto nádherná barva (najdete zde), která hází neuvěřitelné odlesky a na očích vypadá prostě božsky. Pokud se chcete dozvědět víc, tak čtěte dál.
Jak jsem k němu přišla?
Na tento produkt jsem narazila náhodou v Tetě a jako obyčejně jsem neodolala, vzala lahvičku se stříbrným obsahem a nanesla jsem její obsah na zápěstí. V ten okamžik jsem se zamilovala, hned první vrstva byla hustá, krásně se leskla a házela blištivé odlesky, zdála se nesmyvatelná a prostě neodolatelná. Následovalo lehké šílenství v podobě zkoušení všech dalších odstínů, až jsem se dostala k tomu, který teď vlastním. Líbil se mi ze všech nejvíc, protože je podle mě nejuniverzálnější, decenti i výrazný zároveň. Chvíli jsem bilancovala stav peněžky a kosmetické tašky. Nakonec jsem si v drogerce stoupla před zrcadlo a nanesla stíny na obě oči. V ten moment bylo jasno a já pelášila k pokladně!


Co je na něm bezva?
Perfektní barva, odlesky (to jsem již zmiňovala). Má výborný štěteček na nanášení, manipulace je opravdu příjemná a já si to užívám. Můžete stíny nanést jak na víčka, tak i pod spodní řasy. Pokud chcete denní look, stačí nanést lehonkou vrstvu, na večer můžete klidně přitvrdit a skutečně se do toho opřít, efekt je božský! Výdrž tohoto produktu je taky výborná. Někdy se setkávám s tím, že podobné produkty nevoní zrovna nejlíp, no tohle rozhodně není ten případ! Já tenhle prostředek na zkrášlení prostě miluju!

Co na něm až tak bezva není?
Po pár hodinách se začne na víčku slévat do vrásek. To je vše v této kapitole!

Celkově bych neváhala dát tomuhle produktu 9/10 pokud bych měla tuto metodu hodnocení použít. Co vy, máte s tímto výrobkem zkušenosti? Milujete, nenávidíte nebo je to pro vás takový průměr? Budu ráda za všechny názory, i co se videa týčou :)

Mějte se hezky, papa :)

6 komentářů :

  1. Skvělé videjko, super spestření :) Pěkná barvička
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, ta barva je vážně nádherná a navíc podle mě sedne úplně všem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je nádherná barva, asi si je pořídím, díky za tip! :-) Jinak jsem začala sledovat tvůj blog, budu ráda, když budeš sledovat i ty ten můj. :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to jsem ráda že ty články aspoň k něčemu jsou :) Určitě nebudeš litovat a děkuji za podporu, ráda se na tvůj blog podívám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, to jsou ty stíny, cos měla na tom našem kafču? Vypadaly perfektně:) Celkem dost si mě nalomila, abych se na ně šla mrknout do drogerky :D (a víš, jak povětšinou takové "mrknutí" dopadá:D )
    Co se týče toho slévání na víčku, tak to mě nepřekvapuje. Přijde mi, že všechno, co nejsou klasické práškové stíny, takto nakonec dopadne :( zkus pod to dát nějakou bázi nebo je zapudrovat fixačním bezbarvým pudrem (popř. práškovým stínem) - já to tak dělám u Color tattoo:)

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  6. Ano ano, to jsou ony :) a jedno takové mrknutí snad neublíží, jen asi nesmíme chodit tak často :D baby lips stačily :D Myslím že báze nebo práškový stín v podobné barvě bude bohatě stačit, děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3