2. října 2014

September life outside the blog/favourties

Další měsíc je za námi (a jak rychle) a proto vám dnes představuji další life outside the blog článek, dnes spojený i s favourites. Bohužel jsem ve focení nebyla příliš aktivní, za to v žití ano. Celá moje existence se točí kolem školy, stěhování a setkávání se s kamarády z Olomouce, které jsem přes prázdniny moc nepotkávala. Mimo jiné jsem se taky konečně setkala s Kačí z instantní krásy a už se těšim až spolu podnikneme další kafíčka a nějaké blogové spolupráce. Tímto tě zdravím! :)
No pojďme se tedy podívat co se dělo mimo internet (protože tady se toho moc nedělo a za to se vám omlouvám!) To víte, stěhování, škola=žádný čas a přidejte k tomu ještě věčně vypadávajíci připojení k internetu, signál je jako morzeovka, jestli chápete co myslím :D

 Film, který jsem viděla v září, film, který se stal mým oblíbence. Je to filmové zpracování Coelhovy knihy Veronika se rozhodla zemřít. Knihu jsem ještě nečetla, ale po shlédnutí filmu se na to chystám. Ten film se mi šíleně líbil, konec byl pro mě nečekaný, na jednu stranu bych ho změnila, na druhou stranu ne. Podívejte se pokud jste neviděli, čtěte, pokud jste nečetli a pak mi dejte vědět :)

Tato fotka swe tu objevuje už podruhé, ale co? Už se pomalu blížím ke konci, v komentáři se mě jedn amilá slečna psala jak se mi knížka líbí, a myslím že i vás ostatní by můj názor mohl zajímat. Život Coco je opravdu zajímavý a ona sama je ikona, naprosto fascinující žena a já se opravdu o jejím životě chci dozvědět víc (viděla jsem film s Audrey Tautou, ale tam je jen malá část jejího života). Bohužel musím říct, že pro mě osobně kniha není čtenářsky příjemná, styl je nudný, myslím si, že zrovna její život by se dal vylíčit mnohem lépe, než jen ve strohých větách, kniha je plná faktů a odkazů, které vám ale nic důležitého nebo zajímavého neřeknou, jen to, že daná ulice se dnes jmenuje jinak, nebo který autor co zmínil..To knize podle mě dost ubírá na kráse, přesto čtu vytrvale dál a pokud jste milovníci módy a obdivovatelé Coco, tak si knihu určitě taky přečtěte :)

Můj olomoucký pokoj, který čeká na svou proměnu, která doufám během pár dní nastane. Je vidět, že to chce kadeřníka, kosmetičku a stylistu, ale věřím, že se dílo podaří a nakonec to bude připomínat útulný, moderní a stylový koutek :)

Ráda bych vám toho prezentovala víc, ale všichni si asi dovedete předtsavit z vlastní zkušenosti, jak málo času v září máme. Slibuji, že se v říjnu polepším a přeji vám, ať máte v říjnu mnohem víc času pro sebe, ať se hezky a rychle dozajedete do těch stereotipních kolejí a přeji vám, abyste se měli moc dobře!

6 komentářů :

  1. Taky tě zdravím, olomoucká sousedko!!:)
    Moje dny jsou dost podobné. Pondělí bylo jediným dnem, kdy jsem něco stíhala :D
    Ani články o aktuálním dění nestíhám psát..! :D
    Doufám, že brzy zase dáme kávičku a uděláme nějaké fotky na instáč, když už ho oficiálně mám a celkem s ním umím i zacházet! :D :D

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  2. Jupí, kafíčko určitě dáme a na instagramování už se těším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, kdybych nebyla od Vás tak daleko, tak bych se sešla hned taky :). Těším se, jestli uděláte nějaký společný fotky nebo tak :) Týjo, pokoj máš teda obrovskej, tam by se vešla aji trampolína :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. No kdybychom se dohodli, tak myslím že by se dal vymyslet i nějaký sraz :) Na fotky jsem teda taky zvědavá a pokoj je docela veliký ale abyste si nemysleli, tam v něm nejsem sama, bydlíme spolu s kamarádkou :)

    OdpovědětVymazat
  5. a čo sa ti viac pacilo? kniha alebo film? lebo ja osm z tej knihy bola nadsena a ked som videla film tak som bola maximalne sklamana :-/ ale ten z r. 2008 je ovela lepsí

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem právě knihu ještě nečetla, ale rozhodně se do ní pustím, tak ti pak dám kdyžtak vědět, jak to na mě celé působilo :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3