20. listopadu 2014

Co se děje?

Ahoj,
omlouvám se za svou součnasnou blogouvou neaktivity, která nejspíš ještě chvíli potrvá. Proč? Je toho na mě moc, valí se na mě spousta věcí do školy, jako seminárky, dodělta zadání pro bakalářku, přicházející zápočty atp. Ale s tímhle bych se ještě vyrovnala a jen kvůli škole až tak vytížená nejsem. Asi před dvěma týdny jsem se začala cítit špatně a jsem pořád taková smutná a do ničeho se mi nechce a konec konců předávat na blogu negativní vibrace není úplně nejšťastnější.
Bohužel, v neposlední řadě se k tomuhle všemu přidalo i jedno malé neštěstí. O víkendu se nám ztratil kocourek. Sice jsme ho v pondělí odpoledne našli, ale zraněného, takže musel jít na operaci a já teď doma dělám kočičí chůvu. Je to hrozně psychicky vyčerpávající vidět jak váš miláček trpí  a vy kolikrát ani nevíte co po vás chce když mňouká. Člověk si pak uvědomuje, jak moc ty svoje mazlíčky miluje a že by pro ně uddělal snad všechno na světě.
Doufám, že mi i přes moji neaktivitu zachováte svou přízeň a že se sem rádi vrátíte až se dám zase do kupy. Pokusím se začít psát co nejdřív to půjde.
Mějte se moc hezky :)

7 komentářů :

  1. Jejda, Luci, to je mi líto, snad to všechno zvládneš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, chudák kocourek, tak to je mi líto. Ve škole se to na mě taky valí, to je děs. No zrovna dnes mám taky divnou náladu, ale jinak se snažím myslet pořád pozitivně, aby byl život lepší :). Tak držím pěsti a myslím na Tebe a na kocourka, ať je v pořádku
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce, ať jsi z toho co nejrychleji venku..ono hodně dělá počasí, pociťuju to teď na sobě taky..a kocourek ať je co nejdřív zdravý ^_^
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, moc vám děkuju za podporu, hned je mi líp a Vašíi (kocourek) má určitě taky radost :)

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, drž se! Hlavu vzhůru! všechno se zase zlepší <3 Držím palce! :)

    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  6. Tak drzim palce, at je tobe i kocourkovi brzo zase dobre :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc děkuju, hrozně si vaší podpory vážím :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3