5. listopadu 2014

Cute nerd, aneb slušný holky nosí brýle + GIVEAWAY!!!

 
Samozřejmě i zlobivé holky nosí brýle, ale o tom jindy :D Jak se dnes jinak máte? Já dobře, vytáhla jsem na procházku svoje oblíbené šaty a poprvé jsem si na sebe vzala nové brýle, které absolutně miluji. V téhle kombinaci si s nimi připadám jako roztomilý šprtík :D Nosit brýle v létě (ty sluneční) je samozřejmost a podle mě je škoda se jich v zimě vzdát. Navíc i v zimě se můžou při slunných dnech hodit, protože se světlo od sněhu odráží a mě pak z toho šíleně bolí oči. Jsem jako žížala-světloplachá :) 

Původně jsem přemýšlela o čirých sklech, ale pak jsem si (kvůli zmíněnému žížalímu efektu) pořídila skla s 10% zabarvením do hněda a jsem maximálně spokojená. Na stránkách optiky si ale můžete objednat i sluneční brýle, což mi přijde hrozně fajn. Brýle mi dorazily za pár dní i s pouzdrem, jsou lehoučké takže se příjemně nosí. Sice mi byly trochu větší, ale stačilo nechat zahnout nožičky a problém byl vyřešen. Ten krásný kabát, který vidíte na blogu už asi po třetí za sebou jsem předčasně dostala jako dárek k narozeninám, a teď už je oficiálně můj, pokud chcete vědět co ještě jsem dostala, tak vám můžu napsat článek:) co vy na něj? A asi naposled v tomto roce jsem vytáhla moje oblíbené mokasíny, já se tak netěším na zimu..
Mimo jiné, za krásné fotky vděčím Klárce, která mi ukázala i tohle kouzelné místo na focení :) No a pokud se chcete dozvědět více o Giveaway tak čtěte dále :)

Co že je tedy předmětem slíbené giveaway?
Vyhrát můžete brýle z internetové optiky opti24 v hodnotě až 1890 Kč. Vybrat si můžete sluneční, dioptrické nebo s čirými skly, u kterých si můžete zvolit míru zabarvení:)

A co pro výhru musíte udělat?
1. Sledovat můj blog přes GFC (najdete v pravém postraním panelu:)), nebo přes Facebook.

2. Na stránkách opti24 odpovíte na jednoduchou otázečku (možnost ano/ne) a vyplníte jméno a email.

Soutěž bude ukončena 13.11.2014 a pak už jen budu pečlivě a přepečlivě vybírat vítěze, tak doufám že se vás zapojí co nejvíc:) 

I´m wearing
Coat: H&M
Dress: ASOS
Top: Gate
Loafers: New Look
Watch: Top time
Glasses: click
Lipstick: Maybelline New York, 540 Hollywood red


23 komentářů :

  1. Amazing post and images.

    ps; I'm now following you on GFC and bloglovin, I hope you can follow me too - fi you haven't yet. Thank you! xx


    Garcondaily.com - Mens Fashion and Lifestyle Blog.

    OdpovědětVymazat
  2. Thank you, I´m also your follower :)

    OdpovědětVymazat
  3. zlatý outfit :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Cute style :) I love your blog and I have followed you with Bloglovin. If you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

    Camille xo

    www.cococami.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Tie brýle sú uplne úžasné! mne osobne by asi nesedeli ale tebe fakt idú :)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  6. Jé děkuju moc:) Zrovna tenhle tvar obrouček asi není každého styl a asi ne všem budou slušet, ale na stránkách se dají vybrat i jiné styly brýlí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Si nádherná veľmi sa mi páčia tie okuliare aj bunda;)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak, konečně víkend, můžu se zapojit :D
    Na GFC už mě máš (i když jsem u toho málem zešílela a nakonec jsem vzdala jakoukoli snahu o to mít tam fotku) a na opti24 jsem se zaregistrovala pod mailem kolomaznikova.klara36@seznam.cz. Brýle jsou super, i když si dodnes pamatuju svůj naštvaný výraz, když mi doktorka oznámila, že bych je měla nosit. Tenkrát jsem byla ještě malá a nechápala jsem, že jsou vlastně cool :D (absolutně zbožňuju ty Andyho Warhola https://www.google.cz/search?q=andy+warhol&rlz=1C1NNVC_enCZ499CZ514&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=EjRdVO7fLJXiap-9gegI&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1242&bih=606#facrc=_&imgdii=_&imgrc=5q7705qRw05FoM%253A%3B_3x5Nky-M-z4GM%3Bhttp%253A%252F%252Frebelsintradition.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2014%252F06%252F3432139.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fhamburg.mitvergnuegen.com%252F2014%252Fmontag-23-06-andy-warhol-museum-fuer-kunst-und-gewerbe%252F%3B2486%3B3443). Jedny už mám a mám je ráda, ale zpětně si říkám, že jsem si mohla vybrat nějaké trošku zaoblenější, výběr ovšem tenkrát nebyl nic moc (nebo jen neumím hledat) a tak jsem byla vděčná i za ně. Ovšem kdyby se mi poštěstilo vyhrát v téhle giveaway, myslím, že už bych si ten výběr pořádně vychutnala, dost se mi líbí třeba ty Bremen, Larvik, Ventura...Sakra, byl by to těžký výběr :D.
    PS: Nad tím kabátem furt slintám :D

    OdpovědětVymazat
  9. Je to je super! :) Andyho brýle jsou super, tenhle styl + ještě styl Trumana Capoteho je naprosto boží, jen si myslím, že zrovna mě takové brýle nesluší (bohužel). Ty brýle Ventura jsou boží a dokážu si je na tobě živě představit! :)
    Ten kabát mám moc ráda, do podzimního počasí je úplně super, a jestli po něm tak toužíš, tak za chvíli jsou Vánoce, můžeš zpracovat rodiče:D

    OdpovědětVymazat
  10. Okuliare ti naozaj veľmi pristanú, dobre si si vybrala! :) A kabát sa mi rovnako páči, strihovo aj materiálovo vyzerá zaujímavo...

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovědětVymazat
  11. Z nějakého prapodivného důvodu mi nejde odpovědět pod tvou odpověď, takže sem: Už mamču zpracovávám na podobný kabátek z Pull&Bearu buďto ve světle modrém nebo růžovém provedení :D

    OdpovědětVymazat
  12. Uz si nejakou dobu rikam, ze bych si mela zjistit, jak jsem na tom s potrebou bryli, jelikoz jsem mela uz kdysi nosit bryle (sice velmi slabe, ale i tak) ale casem jsem na to kaslala. Ale to bych si nejdriv musela usetrit na nejake obroucky :D Takze velmi pekna soutez, taktez vyber a tobe tvoje bryle take moc slusi ♡ (Jinak jsem rada, ze jsem narazila na tvuj blog, rada se sem znova vratim :))
    GFC: Whatever, FB: Žaneta Kovářová

    OdpovědětVymazat
  13. Klarko, pomiň, mně taky nejdou dávat odpovědi na komentáře, vůbec netuším v čem je problém :( A jestli budeš mít modrej nebo růřovej kabát, tak ti ho budu šíleně závidět! :)

    Whatever, mám to podobně, jako malá jsem nosila brýle, pak už jsem nemusela, ale teď bych řekla, že by mi nějaká ta dioptrie asi neuškodila :D Jsem moc ráda že jsi se zapojila :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Najs. Fakt super a moc ti sluší. :) Já osobně jsem vždycky chtěl nosit brýle a teď, když musím, protože dělám denně 12 hodin u počítače, tak bych se na to nejradši vykašlal. Neobrýlený člověk v tom vidí maximálně jenom to, že to vypadá pěkně. Ale už nevidí, že mu padají, někde ho tlačí a že je tisíckrát denně musí čistit.

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3