9. listopadu 2014

I follow: Style of Becca

 Ahojky. Dnes mám pro vás opět další článek ze šuplíku I follow. Minule jsem vám slíbila někoho z naší scény, tedy česko/slovensko. Dlouho jsem přemýšlela koho vybrat na první článek z našich končin, ale nakonec jsem si řekla že vsadím "na instinkt". Ten můj přímo křičel Style of Becca!

Proč? Má skvělý styl, je zajímavá, moc příjemná a umí psát. Na blogu se mi líbí úžasné fotky a jednoduchý, ale zajímavý design. Beccu podle mě charakterizují výrazné rtěnky (ANO!), často nosí i klobouky, za to taky palec nahoru. Její styl je svěží, ženský, rozmanitý, zajímavý a inspirativní.

Kromě módy se věnuje i témetu beauty,  občas píše o jídle a o různých akcích. Články jsou delší, což nemusí všem vyhovovat, ale podle mě stojí za to. Pokud vás nenaladila tahle chvála, tak se koukněte na fotky z jejího blogu níže v článku a pokud vás ani ty nepřinutí navštívit její blog tak vězte, že začala natáčet i videa, a že jí to jde!









13 komentářů :

  1. Beccu mam vážne rada a jej štýl sa mi páči, aj keď ja nemám odvahu na to, obliecť si to :)

    leuslifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ráda:) Já si nemyslím, že by nosila něco extravagantního, ale nemusíme nosit přesné kopie, stačí se inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, tak to se rozhodně kouknu, děkuju za tip ;) začala jsem tě sledovat máš moc krásný blog, byla bych ráda, kdyby ses podívala na náš! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Na Beccy blogu už jsem někdy byla :) Pěkný článek
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Joooo, Beka..skvěle jsi vybrala, protože jestli stojí nějaká blogerka za pravidelné sledování, tak je to ona (plus mám tip ještě na další 4, ale o tom někde jinde =D)
    Fajn pondělí ;)
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovědětVymazat
  6. Jojo, Becca mě baví, ale zase moc neodpovídá mému stylu:) Ale i tak mnohdy k ní ráda zavítám :)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  7. Michaeli, děkuju, taky si myslím, že jedna z těch nej a hrozně by mě zajímalo, které jsou ty další 4 vyvolené podle tebe, tak doufám, že se to jednou dozvím :)

    KejT, mě taky baví a to podle mě hrozně důležitý :)

    OdpovědětVymazat
  8. jeji blog vypada zajimave, diky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  9. becca je super, sledujem ju už dlho a je stále krajšia a krajšia. :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3