30. listopadu 2014

Little new in

Ahoj :) Přeji vám krásné nedělní ráno. Dnes je poslední listopadový den, to to zase uteklo co? Ale na druhou stranu, zítra už bude prosinec a s ním se už neodvratně blíží Vánoce, na které se šíleně těším. Normálně bych dnes, na konci měsíce, psala o svých oblíbencích, ale vzhledem k tomu že jsem si během listopadu snad nic nového co bych mohla dostatečně vyzkoušet a zamilovat si neulovila, připravila jsem si pro vás dnes new in článek. Je opravdu malinký a zahrnuje věc, které jsem si koupila minulý týden. Doufám, že vám tento článek dostatečně vynahradí monthly favourites a na konci prosince už snad zase budu mít o čem psát.


 První věc kterou jsem si koupila je tahle krásná rtěnka z limitované edice od L'Oreal Paris. Už dlouho se mi líbí a pokukovala jsem po nich. Teď je zlevnily (v Rossmannovi a dm určitě) a tak jsem neodala. Vlastním teď odstín Eva´s pure red. Je trošku víc do oranžova, já bych ji popsala jako krvavou barvu. Kdybych si chtěla koupit ještě další z červených tak sáhnu po JLo. Máte vy nějakou z těchto v merku? :)

 Dalším přírustek v mé sbírce je tento zlatý náhrdelník. Po éře výrazných a ohromných náhrdelníku se mi začaly hrozně líbit tyhle decentní. Né že bych chtěla vyškrtnou výrazné náhrdelníky ze svého šatníku, ale naopak chci udělat místo těm malým. Vždycky se hodí mít od všeho něco a obzvlášť v módě, no ne?

 V neposlední řadě mi do skříně přibyla tahle krásná zelená mikina. Je pravda, že jsem spíš svetrový typ, ale chci dát šanci i mikinám. Tahle mě stála jen 250 Kč (což je naprosto super ne?) a vypadá úžasně, když z ní vykukuje bílý límeček.  Je to taky asi moje jediná zelená věc! Teď už jen najít něco červeného, ať se mi ti barvy ve skříni trochu vyrovnají a bude to.

To je pro dnešek vše. Rtěnku od L´Oréal jsem koupila v Rossmannovi za 180 Kč, náhrdelník (149 Kč) a mikina (250 Kč) jsem koupila v H&M. Která z těch věcí se vám líbí nejvíc, a co nového jste si koupili vy?



13 komentářů :

  1. Ten řetízek je skvělý, i když jsem spíše zastáncem těch mohutných, asi mám pocit, že jsem mohutná žena pro mohutné doplňky a nic nenápadného by na mě nešlo vidět :D ale na tobě si ho dovedu perfektně představit :) i ta mikča je skvělá a k červeným rtěnkám se snad ani nemusím vyjadřovat, ty jsou zkrátka nadčasové :)

    OdpovědětVymazat
  2. No já si teda dokážu decentní náhrdelník představit i na tobě a do slova mohutná máš daleko asi jako ze země na slunce! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta mikina se mi moc líbí a rtěnka Ti určitě moc sluší :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Takže jsi neodolala a rtěnku sis pořídila♥ Ani se ti nedivím. Taková perfektní barva!! Já si dneska koupila nude odstín z kolekce Heidi Klum od Astoru♥ taky ve slevě :D
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji :)

    Ano KejT, neodolala jsem :D A na tu Heidi jsem zvědavá, doufám, že ji zejtra vytáhneš na procházku! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pekne veci :) Rtenka ma krasnou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  7. ten rúž má krásnu farbu. a náhrdelník. <3

    OdpovědětVymazat
  8. Ta rtěnka :3

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Odstín JLo je parádní! Určitě si s ní někdy udělej radost, sice jsou tyhle rtěnky dražší, ale myslim, že ta kvalita cenu ještě převyšuje, takže já taky nelitovala :)

    Colours by Nicole

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3