21. dubna 2015

Mr. green


































Dobré ráno! Jak se vám daří? Já jsem nadšená z jarního počasí, v neděli jsme se dokonce "opalovali" na zahradě. No slovo opalovali je asi ještě předčasné, já se spíš vyhřívám jak ještěrka na kameni. Ve škole se sice pomalu blíží zkoušky a já jsem o víkendu strávila asi 6 hodin nad seminárkou, přičemž se mi povedlo napsat jen 1800 znaků, tomu se říká peklo. Ale jinak mám vynikající náladu, užívám si sluníčko, kamarádky a první točenou zmrzku letošního roku. Na to jaro jsem se taky pěkně vyfikla. Můj nový svetr s kamínky oslepuje kolemjdoucí i řidiče na míle daleko, ale já ho miluju :D Holky mi říkaly, že bych měla nosit více barev a tak když se podíváte pozorně, zjistíte, že ten svetr je zelený :D Teď si z toho dělám srandu, ale je to tak. Já bych ráda zařadila více barevných kousků, ale nějak se mi to nedaří. Přesto se nezvdávám! A co vy? Jak si užíváte jaro, zmrzku, vyhřívání a co barvy ve vašem šatníku?
Mějte se krásně a pište básně :)













I am wearing: All H&M (omg :D)
Photos by Verča

17 komentářů :

  1. Jé, strašně se mi líbí, jak se k sobě hodí ta tmavě zelená na svetru a světle růžové botičky :) a náhodu, mně připadá, že barev nosíš docela dost :D

    OdpovědětVymazat
  2. All H&M (omg:D) mě zabilo :D Jinak ti Luci ta smaragdově zelená podle mě moc sluší i ta kombinace s pudrově růžovými balerínkami svědčí zase svetru :D :) Ať se daří více zařazovat barvičky, jaro si to určitě zaslouží :))

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  3. Jaro, zmrzka, všechno frčí na plné obrátky a šatník ožívá barvami..konečně ty tmavé, zemité barvy plné černé a šedé, mizí na dně skříně..

    Svetr je dobrý začátek pro barevnější outfity, ale douám, že se brzo víc odvážeš =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  4. Jůůů...barvy ti moc sluší. Jsem pro! Dokážu si tě představit i v mint nebo světlé žluté či pudrově růžové:) Myslím, že musíme jít zase nakupovat :D
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  5. Celé super a kabelka je krásna!!♥

    OdpovědětVymazat
  6. Nič si z toho nerob že sa ti nedarí kombinovať farby,niekto má proste rád tmavšie farby a tak sa mu ťažšie kombinujú (tiež radšej sedím v tých tmavších farbách ale niekedy na seba hodím nejakú farbu,potom sa niekedy pri veľmi výraznej farbe cítim ako keby som žiarila :) ) a inak vyzeráš super (aj bez nejakej výraznej farby)
    Pozývam ťa ku mne na giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2015/04/narodeninova-alebo-jarna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, moc vám všem děkuju, vaše komentáře mě hrozně potěšily :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší a s barvičkama to mám stejně.... :) Jinak jaro? užívala bych si ho víc, kdyby se to šílené počasí tak rychle nestřídalo :(

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji :) Máš pravdu to počasí se střídá šíleně, ale já jsem ráda za každý hezký den a navíc vím, že se to počasí může už jen zlepšovat :)

    OdpovědětVymazat
  10. Hodne sa mi páči kombinácia akú si zvolila <3 Hlavne tie svetlé balerínky tomu dodali šmrnc. Outfit sa mi veľmi páči no ja by som si vybrala asi skôr nejakú svetlú kabelku :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  11. Krásny outfit! :) ten sveter s kameňmi je úžasný a veľmi ti pristane :) A určite by ti pristali aj žiarivejšie farby, ale ide hlavne o to, ktoré oblečenie sa najviac páčia tebe :))
    Krásny víkend!
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji :) Tobě taky pěkný víkend :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já teda taky někdy vypadám jako černá můra, když jdu jenom v černé. A pak používám přesně výmluvy: ale to je tmavě zelená, tmavě šedá, tmavá...tmavota :D
    P.S.: Moc sluší :)
    http://www.plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Jé moc děkuji za pochvalu, podporu a pobavení :D

    OdpovědětVymazat
  15. Svetr je krásnej, hrozně se mi líbí ten detail kamínků :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3