22. července 2015

Home sweet home!



Ahoj, jak si užíváte prázdniny? Já jsem se po nekonečně dlouhé době vydala do Olomouce, ze které jsem se v sobotu vrátilo. Přivedlo mě tam sice nějaké vyřizování, ale takové příležitosti jsem musela využít i k návštěvě kamarádů. Možná se ptáte, proč je teda v nadpise home sweet home, když bydlím v Liberci. Je to prosté, Olomouc je mým druhým domovem a nepřestanu ji obdivovat a milovat. Její kavárničky a teplé počasí. Olomoučáky co mají styl, veselou mysl a moravský přízvuk. Její nekopce, uličky s kočičími hlavami, zpěv tramvají a zelené parky. Pořád jsem měla pocit, jako kdybych si musela vybrat mezi Libercem a Olomoucí a moje mysl i tělo tak byly přeneseně i doslova neustále na půli cesty. Když jsem jela z Olomouce zpátky domů (musím se smát když píšu to domů :D) uvědomila jsem si, že prostě můžu mít domovy 2, proč by ne. Já nevím, máte to taky tak někdo? Stalo se vám to, vnímáte to tak nebo to máte úplně jinak?
No aby to tu nebylo tak suchý a jen plné textu tak pro vás mám asi ještě 2 další fotky, jo jako dokumentátor jsem asi lehce zklamala, ale na druhou stranu, jsem ráda že jsem si ten čas v Olomouci fakt užila a nemusela jen myslet na to, co by se mi hodilo na blog, všechno důležitý zůstane v mých vzpomínkách :)




5 komentářů :

  1. Prázdniny nemám, takže si je neužívám =D, ale vy holky byste mohly fotit společně častěji ;)

    Krásný den, Luci,
    Michael
    > velká giveaway <

    OdpovědětVymazat
  2. Ale zase jsi byl u moře, to ti pěkně závidím :D My bychom spolu fotily častěji moc rády, tak nám to snad vyjde až začne nový semestr :) I tobě krásný den Míšo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já od toho, co jsem dokončila v červnu VŠ, tak jsem nastoupila na brigádu, takže aspoň pak budou penízky na dovču :)

    OdpovědětVymazat
  4. ANO! Olomouc je náš druhý domov! :D Vůbec se netěším na příští rok, kdy se budu muset rozhodnout, co dál :(
    A ta naše fotka je boží :D Měla jsem v plánu ji dát do zítřejšího příspěvku :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  5. No všechno má svoje pro a proti, ale já věřím, že i když to bude záhul, tak si ten příští rok stejně nějak užijem :) a tahle fotka nebyla jediná, tak tam dej tu druhou :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3