18. července 2016

Před promocí, za promocí, nikdo nesmí stát!

SAM_3144
Dobré odpoledne. Tak jsem se konečně po šíleném asi půlročním školním maratonu oklepala, rozkoukala a rozhodla se zase pořádně skočit do blogovacího kolotoče. Nedokážu pochopit, jak například Dominika z Dombydom dokázala zrovna ve třeťáku na psychologii začít a pořádně rozjet svůj blog, pro mě to bylo zcela nemožné. Každopádně bakalářku jsem napsala a obhájila, státnice udělala a teď je teda konečně čas na zábavu, tedy i psaní blogu.
Za toho půl roku co jsme se tu nesetkávali se toho stalo strašně moc a zároveň skoro nic. Asi mi to tak připadá, protože můj každodenní program byl velice stereotypní. Do školy, ze školy domů dělat věci do školy, do postele a spát :D To je samozřejmě nadsázka, ale daleko od pravdy se nepohybujeme. Co se týče změn od loňského léta, je to trochu houpačka. S přítelem jsme to spolu dotáhli přes všechny ty stresy a zítra to bude 11 měsíců co jsme spolu. A musím říct, že podpora mého milovaného mi při překonávání všech studijních i jiných útrap neskutečně pomohla. Mimo to jsme se k sobě i sestěhovali a za odměnu po státnicích jsme si pořídili naše první miminka, Penny&Poppy, ale o těch až dále. Taky jsem začala chodit do fitka a strašně mě to baví. Ke stinným stránkám všech změn patří bohužel vypadnutí z mých celkem zdravých stravovacích návyků a mého životního stylu. Teď je pro mě sakra těžký se do těch kolejí navrátit, nebo spíše skloubit to staré a to nové, ale věřím, že to časem půjde, a třeba vás bude bavit mě na mojí cestě sledovat.

Ke změnám tedy patří i jakési další vyzrávání mých myšlenek a názorů a taky to, jak bych chtěla koncipovat tenhle blog. Móda a styl mě stále baví, ale nejsou a asi nikdy nebyli jedinou podstatou mého blogování, proto se víc zaměřím na lifestyle a budu se snažit mít vyváženější obsah. Protože jsem se loni hodně začala zabývat výživou a vařením a strašně mě to baví, chtěla bych i to zařadit na moje stránky. A pak se uvidí!

A teď ještě k fotkám a trochu k názvu článku. Na státnicíe, které jsem úspěšně zdolala 14. června mě přijela podpořit maminka a tak jsme šly ten můj úspěch oslavit do Olomoucké Zbrojnice, tedy Coffe Library, kterou vřele doporučuji! Každý si tam najde své. Můj přítel (zvykněte si, že mu říkám Viking) se zatím učil na státnice, které měl den po mně. 
SAM_3142

SAM_3147
Coffee Library Olomouc

SAM_3204
S mým Vikingem jsme pak spolu státnice oslavili (nejen) v kočičí kavárně. Pocity asi týden po státnicích byly úžasné, konečně volno, něco jsme dokázali, jsme spolu a šťastní, a tak dál, myslím, že si to dokážete představit, prostě když všechno vychází a je tak, jak má!
SAM_3174

SAM_3033
Coffee Cat

SAM_3272
Penny&Poppy
A tady jsou naše dětičky, malá morčátka Penny a Poppy, teď už jsou trochu větší než na fotce a taky se míň bojí. Občas je můžete vidět na mém instagramu @lucieswlife


Doufám, že jste se článkem neučetli k smrti, tak dlouhé příspěvky obvykle nepíšu, ale myslím si, že úvod po tak dlouhé pauze zasluhoval něco obsáhlejšího. Mějte se hezky, a těším se u dalšího příspěvku :)

4 komentáře :

  1. Gratuluji ti ke zdolání státnic, konečně ta úleva co.. Peny&Poppy jsou roztomilá, také jsem kdysi měla morčátka. Do kočičí kavárny bych jednou chtěla zavítat, musí to být supe :-) I když je fakt že kočičí kavárnu si mohu udělat i doma.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, ano, ta úleva je fakt znát :D Taky bych si doma mohla udělat kočičí kavárnu s našima kocourama, ale v Olomouci kde studuju ty naše chlupáče nemám, tak si to chodím vynahrazovat do kočičí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé Luci, jsem ráda, že jsi zpátky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju Jani, taky jsem ráda, že budu mít konečně čas nejen číst, ale i komentovat články u vás :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3