28. července 2016

Viking a Sněhurka na lovu

3_01
Dobré ráno přeji.
Dneska mám pro vás další outfitový článek. Fotili jsme ho s Vikingem (jeho fotící premiéra a podle mě se mu to moc povedlo) a při cestě do naší fotící destinace jsme lovili pokémony, byli jsme tak spokojení oba. Následně jsme zašli na ledovou kávu a americkou limonádu a pak ještě procházkou skrz lesopark domů. No prošli jsme se hezky, nalovili hromadu pokémonů a oba jsme si tohle odpoledne užili. Pár fotek z našeho lovu najdete na konci článku.

Mimo to jsme se ještě včera vydali na výlet do Jizerek a trochu jsme u toho zmokli, ale o tom třeba někdy jindy.
Co se týče outfitu mám na sobě jedny ze svých oblíbených šatů. Miluju jejich vzor i barvu a aby získaly trochu tvar, obvázala jsem je černou mašlí a až na brýle jsem je doplnila černými doplňky. Poslední dobou jsem se docela naučila nosit právě šaty a šortky (za to můžou ty vedra). Ne že bych neměla ráda šortky, sukně a šaty, ale nikdy jsem se v nich moc necítila, Viking se mě ale snaží už nějakou dobu přesvědčit, že se nemám proč stydět. A taky, jsem bílá jak sýr, nechápu to! Jsem vyvalená na sluníčku kdy to jen jde a pořád nic, zatímco přítel, který se sluníčku vyhýbá seč může, je opálenej jak kdyby byl 2 týdny u moře. No je tohle spravedlivý?
3_02
3_03
3_04
3_05
3_06
3_07
3_08
3_09
3_10
3_11
Dress: H&M  /  Bag, shoes, sunglases: GATE (ale ty jsou koupené už dávno)
A jak to vypadá když lovíme pokemony?

IMG_9973
IMG_9971
IMG_9966
IMG_9960




10 komentářů :

  1. Jéé..máš nádherné šaty a velice šikovného muže. Musím ho za to focení fakt pochválit! :) Sluší vám to oběma, ale to vy už víte, že jo :D

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  2. už jste také propadli pokemonům? :-D mě toto vůbec neláká :D Jinak šaty máš krásné!;)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, už jsme tomu propadlo oba :D ale aspoň u toho děláme i něco pro naše zdraví,tak to neberu jako až takové neštěstí, spíš je to taková "celotáborová hra" do konce prázdnin :D A děkuji :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3