11. srpna 2016

Liberecké krásy

SAM_3414
Dobré ráno. Jak se dnes máte? Já jsem trochu naštvaná, že jsem kvůli dešti nemohla nafotit outfit, ale naštěstí jsem měla v zásobě připravený ještě jeden článek. Ten je spojený se zajímavými objekty v Liberci a zároveň s pokémony. Vím že pokémoni jsou celkem kontroverzní záležitostí a dělí lidi na 2 tábory. Já se tedy opovážlivě řadím někam mezi. Nejsem do nich nijak zapálená, vlastně je ani nemám v telefonu, ale hrajeme je s Vikingem. Většinou si je zapneme když jdeme do posilovny jako zpestření známé cesty a ve dny kdy do posilovny nechodíme nás právě tahle hra vytáhne ven, takže denně nachodíme aspoň 6 kilometrů, což není úplně špatný.
Bydlím na kraji města a posilka je v centru. Po cestě potkáváme staré krásné vily, aleje nebo sochy no a jednou jsem si řekla, že bych se o ty krásné objekty mohla podělit tady na blogu. Myslím si, že je to takové jiné a neobvyklé představení města a jeho památek a zajímavostí. Beru to taky jako jednu z výhod pokémonu, že vám ukážou různá zajímavá místa a informace o nich a těším se, až takhle s pokémony najdeme další tajemná zákoutí v Olomouci.
Doufám, že se vám článek i naše liberecká pokémoní trasa bude líbit a pokud vás to zaujme, taky lovíte pokémony a píšete blog, bylo by fajn, kdybyste nafotili a napsali podobný článek, ráda bych si ho pak přečetla.
Mějte se

SAM_3419
Severočeské muzeum

SAM_3422
Socha u lázní/galerie

SAM_3424
Malůvky na stěně Technického muzea

SAM_3430
Jakási nová hlava u radnice

10 komentářů :

  1. Liberec by som chcela niekedy navštíviť, je to krásne mesto. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem ráda, je tu toho rozhodně víc než na fotkách :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy som v Liberci nebola, ale z tvojich fotiek je to naozaj nádherné miesto :) Rozhodne sa mi oplatí navštíviť :)

    OdpovědětVymazat
  4. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že je Liberec tak daleko, celkem by mě lákalo ho navštívit, ráda poznávám města v Česku :) hezký článek a bohužel pokemony nelovím:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji vám :) Těší mě, že se článek líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Někdy tam musím zajet za tebou a občíhnout to:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ano prosím! jako Olomouc to není, ale dá se to :D

    OdpovědětVymazat
  9. pro mě, coby obyvatelku Liberce, je tohle moc pěkný článek :) vilovou čtvrt okolo Harcova, Lidových sadů a Zoo miluju, chodím tam běhat a kochám se těmi nádhernými budovami. ta nová instalace u radnice je také velmi zajímavá, něčím mi připomíná díla Gustava Klimta :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, děkuji :)Liberec má navzdory své někdy nepěkné pověsti i světlé stránky a rozhodně má co nabídnout :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3