8. srpna 2016

Random

SAM_3362
Dobré ráno. Dnes mám pro vás, jak už název napovídá, takový random článek za posledních pár dní. Rozhodně to není ten typ článku, který by byl splácaný jen tak, protože nic jiného nemám. Po státnicích a dlouhém období školy si ale zase pořádně užívám život a dokonce ho stačím občas i dokumentovat. A protože mám z toho všeho takovou radost, rozhodla jsem se o ní s vámi podělit.


Na první fotce je jedna z mých snídaní. Byla to výborná smoothie bowl z banánu, jahod a malin, ovesného mléka a trochy borůvek. Ozdobila jsem ji dalšími borůvkami, kokosem, výbornou nektarinkou a chia semínky. No řeknu vám, byla jsem tak plná, spokojená a svěží a celej den pak byl o něco veselejší.

Na další fotce jsou limonády z kavárny Bez konceptu, moje grepová a Viking měl myslím citronovo-mátovou, každopádně obě byly vynikající a osvěžující. Dali jsme si je tam u příležitosti našeho 11 výměsíční (slavíte taky po měsících, nebo jsme takový blázni jen my dva?)
SAM_3348

Tady jsou fotky z výletu, kdy jsme vyrazili do Jizerek. Vzali jsme to pěkně kolem přehrady, na Šámalku, kde jsme měli výbornej a zaslouženej oběd. Pak už jsme pomalu vyráželi zpátky, když v tom nás zastihla pořádná průtrž. Ráno bylo samozřejmě tak hezky, že jsem řekla "ale ne, tu pláštěnku brát nebudem, však je tam úplně nádherně" no a ejhle! Takže jsme trochu pozmokli, ale nejsme z cukru, takže jsme se nerozpustili.
SAM_3367

SAM_3384

SAM_3386

Co už asi víte z předchozího článku, s maminkou jsem jela do Prahy, kde jsem si konečně pořídila svoji odměnu za státnice.
SAM_3396

A tady je další odměna za státnice. Rostou jako z vody a jsou den ode dne roztomilejší, no ne?
SAM_3465

A tady naše první letošní dýně. Už jsem z nich stačila udělat dýňové dortíky, které mi budoucí skorotchán a skorotchýně hrozně chválili. No a pro ty co jsou zvědaví, jak dopadl seznamovací víkend, tak musím říct, že naprosto skvěle. Rodiče byli veselí a my taky, počasí na jedničku, výlet na Ještěd a perfektní grilovačka. V příštím randomu třeba uvidíte i nějaké fotky.
SAM_3410

Doufám, že se vám článek líbil, že jste si užili víkend a přeju hodně štěstí do nového týdne :)



8 komentářů :

Thank you for every single comment <3