23. září 2016

Last warm day

IMG_1102
Dobré páteční ráno. Tak první týden školy mám za sebou a musím říct, že jsem opravdu vyřízená. Už dlouho jsem se tak moc netěšila na víkend! Školu mám od pondělí do čtvrtka, každý den od 8 a kromě čtvrtka končím až v 6 večer. Je to opravdu celkem náročné, obzvlášť když bych po škole ráda chodila do posilovny, na kterou mi vážně nezbývá síla. Musím ale i uznat, že zatím mě většina předmětů bavila a myslím si, že mi dají i něco do praxe. Přeci jen za dva roky už vlastně půjdu pracovat a taky by to chtělo i nějaké ty praktické dovednosti. K tomu ještě musím zvládat kurz výživového poradenství, o kterém jsem se zmiňovala v jednom z předchozích článků.

Školy už ale dneska bylo dost. Ve vzduchu už je čím dál tím víc cítit podzim, ale já jsem ještě stihla vyfotit jeden letnější outfit. Nic extravagantního, spíše taková lehce elegantní klasika, kterou můžete vzít s klidem do školy i na rande. Vzala jsem si modré džíny, lehký pletený svetřík, přes něj přehodila sako, kabelku a vzala si zajímavější boty, které podle mě trochu víc zdůrazní ženskost. Zapomenout nesmím ani na hodinky s kočičkama, které jsem zatím ukazála jen na instagramu. Co vy na to? Vzaly byste si takový outfit? A sedí vám spíš do školy nebo na rande s přítelem (popřípadě kamarádkou)?

IMG_1074

IMG_1061

IMG_1111

IMG_1063

IMG_1075

IMG_1118

IMG_1121

IMG_1124

IMG_1114
I was wearing: jeans, jumper, bag: H&M  /  blazer: Camaïeu  /  shoes: Primark  /  watch: Aliexpress
(stačí zadat cat watch a vyjede vám spousta podobných nebo i stejných hodinek jako mám já a za pár korun :)






11 komentářů :

  1. Ty rifle ti strašně sednou, Luci :) a hodinky jsou peckový :D

    OdpovědětVymazat
  2. outfit mi sedí jak na rande, tak do školy, tak někam ven s kámoškou, podle mě se hodí na všechny z těchto tří příležitostí. sluší ti to:) mně škola začně až od pondělí.. myslím, že s tím těšením na víkend to pak budu mít podobně :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji :) Hodně štěstí do školy a snad budeš mít po prvním týdnu víc energie než já :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší :) Já jsem s přítelem 3 roky, takže bych si s ním vzala už klidně tepláky , můj názor nebude tedy úplně plnohodnotný :D Co studuješ? :)
    www.janniebel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Neviem sa ani poriadne, kam by sa tento outfit hodil viac - pretože je fakt celkom univerzálny. Ale veľmi ti to v ňom pristane. ♥
    Prajem ti teda najmä veľa veľa energie do školy!:)
    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  6. Pro Jannie: Moc děkuju, já se teda taky neostýchám udělat si s přítelem rande doma u filmu a vzít si domácí legíny, teplý chlupatý ponožky a triko, co je velký i jemu :D A studuju psychologii :)

    Pro Domču: taky děkuju jak za pochválení outfitu, tak za přání :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3