12. září 2016

My summer 2016

Outfits_2
Dobré pondělní ráno! Zatímco vy se začítáte do prvních slov tohoto článku, my jsme pravděpodobně někde na cestě s autem plným věcma a já s morčecí bedýnkou na klíně, směr OLOMOUC! Znamená to, že moje prázdniny končí a já jsem se za nimi chtěla trochu poohlédnout. Tak tady to je!

Na první fotce vidítě pár mých prázdninových outfitů, další se skrývají níže v článku. Letošní léto bylo jako horská dráha co se počasí týče, což se taky promítá v tom, co mám na sobě. Někdy bylo horko k zalknutí a na řadě byly šaty a kraťasy, jindy se zase zamračilo a bylo chladno, takže jsem vytáhla džíny, svetry a sako.
Nebojte ale, celý článek rozhodně nebude o oblečení, tak čtěte dál.

Outfits _1

pandora_smes
Léto mi začalo 14. června po úspěšném dokončení státnic, viking měl prázdniny den po mě. Na nejvíc stresující dny nás přijela podpořit moje maminka a po skončení těch útrap jsme s ní náš úspěch v Olomouci rovnou oslavili. Jako dárek za promoci jsem dostala Pandoru (článek o té mé a mém názoru na ni najdete tady). Pár dní jsme ještě strávili sami v Olomouci, pak jsme si zabalili svých 5 švestek a hurá do Liberce. Většinu léta jsme strávili opravdu odpočinkově, místo dovolené jsme chodili do posilky a lovili pokémony, přičemž jsme potkávali spoustu krásných vil a zahrad.
food
V létě (a ani jindy během roku) by to nešlo bez jídla. Jednou stinnou stránkou před, během a po státnicích pro mě bylo, že jsem bohužel vypadla ze svých zdravých návyků v jídle a začala jsem zase jíst spousty sladkostí, cukru, tučného i fastfoodu. Strašně mě to mrzí, protože před rokem a půl jsem vyřadila cukr a všechny kupované sladkosti, loni v létě jsem najela z velké části na rostlinnou stravu. Nedostatek času, přebytek nervů a jistým podílem i lenost během státnic však vyhodila tento můj životní styl do povětří, včetně jógy a běhání. Od začátku nového školního roku a stěhování ovšem začínám novou výzvu a pokusím se do svých zdravých návyků vrátit! I proto jsem v srpnu začla studovat kurz výživového poradenství. Ráda bych svou cestu dokumentovala a ještě radši budu, když mě budete sledovat a něktěří/některé kráčet po téhle cestě se mnou.

SAM_3367
Mimo 12 kilometrových procházek městem jsme vyrazili i na pár výletů.

IMG_0363
Zažili jsme pár pořádných bouřek

IMG_0373
Našli opuštěné kotě a teď ho piplá babička.

IMG_0349
Jedna z nejhezčích věcí letošního léta bylo naše první výričí. Opět jsme si potvrdili že jsme naprosto stejní, když jsme jeden druhému připravilli malý treasure hunt! A já dostala tyhle nádherné růže (a čokoládu...a večeři)

SAM_3460
A poslední zmínka, dárek, odměna, radost/starost, roztomilost letošního léta jsou naše miminka, morčátka Penny a Poppy. Milujeme je, i když se nás pořád bojí. I tak se nám je podařilo aspoň trochu obměkčit hrachovýma lupenama, okurkama a červenou paprikou. Milujeme, když v noci hrajou na babu a skáčou v kleci jak delfíni. Jsou prostě boží.

Co vy a vaše léto, co jste podnikali, kde jste byli? (a neříkejte všichni že u moře prosím, nebo budu něžně závidět), co jste ochutnali nebo se naučili?




10 komentářů :

  1. Krásné fotky a skvělé outfity! :) Já letos byla celé léto v zahraničí, takže si užívám, že už jsem doma a těším se na podzim :)

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně jsi si to užila. Já letos byla opět ve Španělsku a mám pocit že každým rokem je pro mě léto stále krásnější než to předchozí, tak to má být. Outfity se mi líbí, nejvíce ten s černou halenkou a bílými kalhoty.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš moc krásné fotky, hlavně ty cupcaky vypadají skvěle! Jinak na mém Instagramu probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem se zúčastnit :) https://www.instagram.com/p/BKQhQQBjwZX/

    OdpovědětVymazat
  4. Takéto posty plné všakovakých fotiek úplne milujem. Vidieť, že si mala super leto a skvelé outfity! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju holky za milé komentáře a jsem ráda, že jste si taky užily léto :)

    OdpovědětVymazat
  6. hrozne ľúbim tieto články, preto si ma tým svojím úplne dostala :) krásne fotky!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3