24. října 2016

Slaměná vdova

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dobré ráno. Tak už jsem týden slaměnou vdovou. Můj muž odjel na měsíční studijní stáž na Slovensko a já jsem zůstala osiřelá v Olomouci. Ještě že mám po škole tolik práce do školy, do kurzu a posilku, jinak bych měla čas myslet na to, jak se mi stýská. V pondělí, kdy se Viking vydal na tu strastiplnou cestu, jsem se konečně po stotisíci letech sešla s mojí instantní kráskou. Zašly jsme na kafe, probraly všechny holčičí věci a taky spoustu krámů a nafotily tyhle fotky. Takový úplně normální každodenní outfit do školy. Kabát v pánském stylu, džíny, moje oblíbený zimní boty a fialová šála. A nesmí chybět ani velká kabela do školy. Jak vypadá vaše podzimní uniforma?
Ve čtvrtek jsem sbalila nejen sebe, ale i naše morčátka a jela s nimi domů do Liberce. Děda byl tak hodný, že mi pro ně vyrobil klec na míru z dřevotřísky, tak se ty moje nunýnky nemusej mačkat na pár centimetrech čtverečných ve staré kleci po morčeti, co jsme se ségrou měli snad před více než 10 lety.
No a tentokrát jsem se taky konečně vydala na nákupy. Vzhledem k tomu, že se mi v obou dvou oblíbených džínách prošoupaly díry v rozkroku, byl nákup nových kalhot skutečnou nutností. Už se těším, až vám nové kousky předvedu v outfitech (pokud mě bude mít kdo nafotit, než se vrátí ten můj rytíř).
Hezký týden všem.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PA173198

PA173218
I was wearing: Coat: Camaïeu  /  scarf, bag: C&A  /  jeans: H&M  /  shoes: CCC shoes

10 komentářů :

  1. Nic se neboj, slaměná vdovo, už se ti ten osamělý čas krátí! :) A jsem hrozně ráda za to naše pondělní setkání :)
    Já už dneska od rána sedím u manuálu k foťáku a trénuju focení, ať jsem stejně šikovný fotograf jako ty :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  2. No je to sice jen týden, ale už mi to začíná lézt na mozek :D Taky jsem moc ráda, že jsme se viděly a fotíš dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fajn pohodový outfit do školy, podobně to nosím já, když chodím do školy, teď jsem na praxích... Z tím focením to znám, také mě nemá kdo fotit, takže nutím ségru nebo mamku. A měsíc uteče jak voda, to znám taky:D i to stýskání, ale když člověk najde něco jako "náhradu" myšlenky směřují jinam.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju :) Já asi taky budu muset na focení zlanařit ségru až budu doma, i když si nejsem jistá, jestli se mi chce krom zavazadel tahat přes půl republiky ještě zrcadlovu :D A děkuju i za podporu v mém "smutku" :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na tomto outfite sa mi páči úplne všetko veľmi sa ti hodí ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Věřím, že měsíc uteče jak nic :) Já nosím oxfordky, černé skinny, velký šál ve vínovo-šedé barvě a většinou černý nebo tyrkysový kabátek, doplněný černou velkou kabelkou:)

    OdpovědětVymazat
  7. To zní taky super, já jsem pořád ještě tu ideální huňatou šálu nenašla, ale snad se to jednou zadaří :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký outfit :) moc se mil líbí boty :)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuju :) Zrovna boty už mám dlouho, jsou to takový škrpály :D

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3