13. listopadu 2016

Podzimní random

SAM_3694
Dobré nedělní ráno! Je to už pěkná doba, co jsem přidala poslední článek, fíha. No důvody jsou jednoduché, absence mých dvorních fotografů a mraky práce do školy. Plus taková trošku nechuť, protože mi na měsíc zmizel parťák na Slovensko a tudíž i taková všeobecná radost a energie. Neodnesl to teda jen blog, posilku jsem taky zanedbávala! Ale už je to všechno OK, protože můj Viking se vrátil a doufám, že se spolu zase brzo vrhnem i do mých blogových dobrodružství (a samozřejmě taky do fitka :D).
No a jak teda prozatím vypadal můj podzim, nebo spíš konec léta a začátek podzimu?


SAM_3687
Tak nejdřív to byl asi výlet do Zlína za kamarádkou, co se mi tam odstěhovala. Jeli jsme s celou partou a tak nesměla chybět prohlídka asi hlavní zlínská atrakce, Baťova "jednadvacítka" se slavnou výtaho-kanceláří a úžasnou vyhlídkou na celý Zlín. I když už jsem tam byla předtím 2x, vždycky to stojí za to.

IMG_0976
Tyhle kytičky byly dárek pro ségru a tetu, které slaví narozeniny na konci léta a strašně se mi líbily, tak jsem si na nich i trochu trénovala focení s novým objektivem.

SAM_3711
Vzhledem k mojí kalhotové krizi, o které jsem se myslím zmínila v minulém článku, jsem si musela pořídit nějaké nové. Tak rovnou troje, heh. Dlouho jsem chtěla nějaké, které by vypadaly jako kožené a konečně jsem je sehnala, v F&F, myslím že 599,- Jsou fakt perfektní, krásně mi sedí (což je taky obvykle mise na půl roku, najít na svoji postavu padnoucí kalhoty). Další dvoje jsou klasické vypasované z H&M. Taky jsem si jich tam zkoušelo asi 4x tolik, několik měsíců, ale naštěstí se ten den zadařilo.

IMG_1143
Moje oblíbená snídaně. Pohanková nebo čiroková kaše Nomina (mluvila jsem o ní ve videu) s hruškou (moje nejoblíbenější podzimní ovoce) a konopnými semínky. Skvěle chutná, zasytí na dlouho a hlavně je zdravá!

SAM_3720
A jako jindy, ani dneska nemůžu zapomenout na naše berušky-teda morčátka. Musela jsem se vzít domů do Liberce, ale nemají se tam vůbec špatně!

Co vy a váš podzim?


4 komentáře :

  1. Hoci kaše veľmi nejem od Nominy mi chutia najviac. Zlaté morčiatko. :)

    https://thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou fakt nejlepší a ještě teda miluju ovesnou :) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kaše od nomina jsou bezvadné! Vždycky je ale až moc dochucuju jinak samotnou bych si ji asi nedala :D
    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem to taky ze začátku dělala, ale postupně jsem si navykla a docela dost mi pomáhá ovoce :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for every single comment <3